News

Vestea cruntă primită de Simona Halep. Cum a reacţionat Ilie Năstase

Vestea cruntă primită de Simona Halep. Cum a reacţionat Ilie Năstase

Boala nu a ocolit-o nici Simona Halep. Marea sportivă are conoravirus. 

”Salutare tuturor, vreau să anunţ că am fost testată pozitiv cu Covid-19. M-am autoizolat acasă şi recuperarea merge bine, cu simptome uşoare. Mă simt bine... vom trece cu bine prin asta împreună”, a spus Simona pe pagina sa de Twitter. 

Simona Halep se pregătea intens pentru turneul de Grand Slam de la Melbourne, dar acum trebuie să se izoleze. Australian Open 2021 este programat între 18 şi 31 ianuarie, iar marea sportivă speră să câştige şi acest turneu.

La auzul veştii, Ilie Năstase a avut o replică usurătoare la adresa autorităţilor. Tenismenul crede că ne grăbim cu alegerile, în timp ce în toate celelalte ţări se iau măsuri pentru combaterea virusului.„Am auzit vestea pentru că aflat soţia de pe Facebook. Nu am vorbit cu Simona, nu cred că a vorbit nimeni. Şi nici nu cred că e momentul acum”, a declarat Ilie Năstase despre dubla câştigătoare de Grand Slam, potrivit Prosport.

 La auzul veştii, Ilie Năstase a avut o replică usurătoare la adresa autorităţilor. Tenismenul crede că ne grăbim cu alegerile, în timp ce în toate celelalte ţări se iau măsuri pentru combaterea virusului. „Am auzit vestea pentru că aflat soţia de pe Facebook. Nu am vorbit cu Simona, nu cred că a vorbit nimeni. Şi nici nu cred că e momentul acum”, a declarat Ilie Năstase despre dubla câştigătoare de Grand Slam, potrivit Prosport.

„Domnule, cred că am luat-o razna! Ne îndeamnă să mergem la alegeri în timp ce în toate celelalte ţări s-a închis totul în afară de şcoli. Cred că suntem proşti rău de tot! Vorbesc serios! Adică ce facem noi? Nu putem merge să alegem mai târziu?  Trebuie să mergem acum? Care e problema?

Adică în loc să îndemne oamenii să stea în casă, cum se face în Franţa, unde s-a închis totul şi doar copiii merg la şcoală şi învaţă în continuare.... De ce nu copiem şi noi ce fac «proştii» ăia de francezi, de nemţi? La noi apar numai politicieni la TV să ne spună despre coronavirus. Păi nu se pricep în primul rând! Lăsaţi-i pe cei care se pricep, fraţilor! Nu mai ieşiţi voi în faţă! Ce facem, ne mai trezim şi noi? Mai devenim şi noi bărbaţi vreodată în ţara asta sau nu?

Eu n-am nevoie nici de Iohannis, nici de Orban! Am nevoie de doctori care se pricep! Nu mă duc la alegeri şi îi îndemn pe toţi românii să nu meargă la alegeri. Cu riscul de a mă băga la puşcărie”, a adăugat Năstase.


.

 

Modifică Setările