News

Veşti bune despre starea lui Gabriel Cotabiţă

Progresele pe care le face artistul, zi după zi, îi uimesc până şi pe medicii care l-au avut în grijă încă de când a fost găsit în stop cardio-respirator. Iată care sunt noile date medicale despre evoluţia sa.

De pe 8 mai, când a suferit un infarct, şi până acum, Gabriel Cotabiţă ne-a tot ţinut în tensiune. O perioadă în care rude, apropiaţi, prieteni şi fani au plâns, s-au rugat, au sperat şi, în cele din urmă, au răsuflat uşuraţi văzând cum artistul îşi revine treptate.

Potrivit celor de la ziarul „Ring“, progresele făcute în ultimul timp, de când e internat la spitalul Elias, sunt uluitoare.

„Totul este în continuare spre bine cu Gabriel Cotabiţă, fiecare zi care trece este un câştig uriaş pentru el. Vorbeşte din nou normal, e conştient de ceea ce i se întâmplă şi comunică, în sfârşit, cu fiicele lui. De asemenea, se poate deplasa singur, fără sprijin... Progresele sunt fabuloase! Pe lângă faptul că se poate hrăni fără ajutorul nimănui, a început să mănânce din ce în ce mai mult, ceea ce este din nou un semn pozitiv, pentru că trebuie să revină la o greutate normală. În cele aproximativ trei săptămâni de comă, în care a fost hrănit exclusiv intravenos, a pierdut mult în greutate, iar acum începe să-şi revină“, au declarat, pentru „Ring“, apropiaţii lui Cotabiţă.

„Gabi de abia a început recuperarea. Deşi medicii sunt uimiţi de evoluţia lui spectaculoasă, nu va fi externat prea curând, pentru că are nevoie de recuperare intensă. Medicii n-au comunicat familiei niciun termen exact până la care Gabi îşi va reveni, evoluţia depinde foarte mult de capacitatea şi de voinţa lui de a-şi reveni. Şi până acum a demonstrat că vrea să-şi revină cât mai repede, în ciuda celor mai pesimiste prognoze“, au explicat aceleaşi surse.

Artistul a fosta salvat de patru medici, cărora familia le adresează cele mai calde mulţumiri.

„Mulţumim întregii echipe a Spitalului Floreasca pentru că a fost alături de noi trup şi suflet şi în special medicilor deosebiţi care l-au ajutat pe tata să ajungă până în acest punct al refacerii sale: prof. dr. Ioana Grinţescu, dna dr. Cristina Teodorescu şi în mod deosebit prof. dr. Viorel Poalelungi şi dnei dr. Dana Pavelescu. Începând de astăzi (16 iunie – n.r.), continuăm drumul alături de o echipă excepţională a Spitalului Elias, care îl va ghida şi sprijini pe tata pe parcursul procesului de recuperare“, a scris una dintre fiicele lui Cotabiţă pe reţeaua de socializare.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările