News

Vi-l amintiţi pe Dl. Problemă? Iată cu ce se ocupă şi cum arată acum cel care cânta „Beau, beau“

Vi-l amintiţi pe Dl. Problemă? Iată cu ce se ocupă şi cum arată acum cel care cânta „Beau, beau“ camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Bogdan Taşcău, cunoscut de toată ţara în anii 2000 drept Dl. Problemă, artist ce cânta piesa „Beau, beau“ şi cucerea topurile muzicale, a revenit în centrul atenţiei şi a fost invitat în emisiunea lui Măruţă de la Pro TV.

Chiar dacă nu mai este în lumina reflectoarelor, Dl. Problemă este în continuare activ în industria muzicală şi produce piese pentru diferiţi artişti, el fiind în continuare conectat cu lumea mondenă şi datorită faptului că face parte din Naţionala de Fotbal a Artiştilor.

În emisiunea lui Cătălin Măruţă, Bogdan Taşcău a fost invitat alături de soţia lui, afirmând că împreună au un copil care are 3 ani şi cântă. Mai mult decât atât, Dl. Problemă a dezvăluit că are şi o şcoală pentru dezvoltarea minţii.

„30 de minute îţi antrenezi mintea. Trebuie să ai un obiectiv şi să te gândeşti ce ţi-ar plăcea să se întâmple în viaţa ta. Şi visele devin realitate“, au spus Bogdan Taşcău şi soţia lui. În plus, Dl. Problemă a spus că a produs piese în ultimii ani pentru mai mulţi artişti din România, Spania, Turcia şi multe alte ţări.