News

Victoria Beckham a realizat cel mai sexy shooting foto. Cât este de flexibilă!

Victoria Beckham a realizat cel mai sexy shooting foto. Cât este de flexibilă!

Are 43 de ani şi 4 copii, iar fosta componentă Spice Girls este într-o formă fizică de invidiat. Promotoarea propriului brand de modă,  Victoria Beckham a surprins din nou cu un shooting foto de excepţie.

Victoria a fost protagonista unei şedinţe foto foarte sexy pentru Vogue Spania, fotografii în care apare într-un body culoarea pielii sau într-o rochie roşie foarte decoltată. Soţia lui David Beckham şi-a demonstrat şi abilităţile fizice şi cât este de flexibilă, pozând în cele mai bizare moduri posibile, punându-şi în evidenţă picioarele tonifiate.

Cu un look natural şi o prezenţă impunătoare, a demonstrat încă o dată că este o profesionistă. Mândră tare de silueta sa atletică, s-a lăsat fotografiată într-un body nude care completa perfect culoarea pielii sale, arătând de parcă ar fi dezbrăcată complet. Într-o altă ipostază, Victoria poartă o rochie de un roşu aprins de la Twist Yoke, o creaţie în valoare de 2.250 de lire sterline. Cu un picior ridicat pe o masă, creatoarea de modă a arătat fashion, iar pantofii strălucitori au atras atenţia asupra formelor sale definite.

Vedeta nu mai este la prima tinereţe, dar arată fresh şi este în formă, iar secretul frumuseţii sale stă în alimentaţie, sport şi un regim special de îngrijire a pielii.

Foto: Instagram

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările