Agenda

VIDEO Alexandra Stan, provocatoare în noul ei clip

VIDEO Alexandra Stan, provocatoare în noul ei clip

În doar o săptămână de la lansare, videoclipul a adunat o jumătate de milion de vizualizări pe YouTube.

Alexandra-Stan

După ce toată vara a stat pe primele locuri în topurile din Italia, Turcia şi Japonia cu “We Wanna”, colaborarea de succes cu Inna şi Daddy Yankee, continuând apoi cu feat-ul “Motive” alături de Dorian, Alexandra Stan a lansat “I did it, Mama”, o piesă rebelă şi îndrăzneaţă, numai bună pentru petrecerile din luna decembrie.

În clip, Alexandra joacă rolul femeii fatale, irezistibilă în faţa mai multor tipologii de bărbaţi, de la modele, motociclişti până la jucătorii de rugby de la CSA Steaua Bucureşti.

Despre noul ei single şi videoclip, Alexandra Stan spune: „«I did it, Mama» este o piesă de stare mai rebelă, pe care părinţii nu o înţeleg din prima sau au tendinţa să o judece. Însă toată piesa are un aer optimist, e dinamică şi te face să dansezi instant. Expresia «I did it, Mama!» este spusă cu mândrie şi cu bucuria că am reuşit! Aş zice că e un mix între reggaeton, European pop şi balcanic. Şi, la filmările videoclipului, m-am simţit foarte bine, ca o zeiţă absolută, cu zeci de bărbaţi mişunând în jurul meu timp de 24 de ore”.


Foto: Global Records