News

Vin Diesel şi-a lansat primul single. "În anul acesta în care nu am putut fi pe platoul de filmare mi-am exploatat un alt talent"

Vin Diesel şi-a lansat primul single. "În anul acesta în care nu am putut fi pe platoul de filmare mi-am exploatat un alt talent"

Actorul în vârstă de 53 de ani din Fast & Furious tocmai şi-a lansat primul single, Feel Like I Do

Vin Diesel a ales să-şi lanseze prima piesă la emisiunea lui Kelly Clarkson, într-o înregistrare din studioul lui muzical. "Sunt binecuvântat că în anul în care ar fi trebuit să fiu pe platoul de filmare - dar, după cum ştiţi, acest lucru nu a fost posibil - mi-am exploatat un alt talent. O altă modalitate de a vă împărtăşi inima mea", a declarat actorul pentru publicul emisiunii lui Kelly Clarkson. Nu este prima dată când Vin Diesel cântă - a mai făcut acest lucru cu alte ocazii. Una dintre ocazii a fost atunci când a interpretat o piesă în amintirea partenerului său din Fast & Furious, Paul Walker, iar altădată a făcut un cover al piesei Selenei Gomez, It Ain't Me, pe care l-a postat pe contul său de socializare media. În plus, Vin a fost înainte de a deveni celebru şi bodyguardul unei cântăreţe, dar a fost şi dansator de break dance. Acum, însă, pare că e prima oară când îşi ia în serios acest talent, realizând şi lansând, împreună cu producătorul Kygo, prima piesă proprie. Probabil, aşa cum spune şi el, că dacă nu ar fi stat departe de filmări din cauza pandemiei, nu ar fi făcut asta. Ascultă mai jos noua lui piesă, lansată la emisiunea lui Kelly Clarkson.

 

Comentarii

Modifică Setările