Vedete

Virgil Ianţu: "Îmi amintesc de senzaţiile de somn şi de frig. De asta îi şi iert multe!"

Virgil Ianţu: "Îmi amintesc de senzaţiile de somn şi de frig. De asta îi şi iert multe!"

Virgil Ianţu retrăieşte cu lacrimi în ochi amintirile din copilărie. Prezentatorul TV nu poate uita promisiunile făcute Moşului, grija cu care mama sa îl mângâia.

“Sunt clipe, secvenţe sau zile pe care ai vrea să le retrăieşti şi care atunci când se derulează, la final, descoperi că ai ochii umezi. Asta pentru că timpul trece foarte repede peste noi şi poate oamenii dragi din filmul pe care tocmai îl revedem sunt altundeva.

Eu îmi amintesc de senzaţiile de somn şi de frig pe care le încercam atunci când mama mă ducea de dimineaţă, înainte de serviciu, la gradiniţă. Acum realizez că frigul şi nesomnul nu le simţeam doar eu. Îmi amintesc şi că atunci când aveam dureri de orice fel, mama mă lua în braţe, încercând să îmi aline durerea, ore întregi, zi sau noapte. De asta îi şi iert multe!", mărturiseşte Ianţu pe un cont de socializare.

Virgil îi înţelege astăzi mai bine ca niciodată pe părinţi. “Nu uit nici că eram cărat în braţe atunci când ne întoarcem din vizita de la prietenii de familie (astăzi nu se mai întâmplă). Iar de sărbatori, bucuria din ochii părinţilor, atunci când ne vedeau despachetând cadourile o retrăiesc şi astăzi, dar de pe altă poziţie. Rolurile s-au schimbat şi abia acum încep să înţeleg de ce sunt părinţii îngrijoraţi atunci când copilul pleacă în tabară ori la o petrecere în centru sau când nu dau niciun semn.

La fel de bine îmi amintesc de momentul în care i-am făcut promisiunea lui Moş Nicolae, nevazut, aflat dincolo de uşă, că voi încerca să dorm singur, renunţând să îi mai deranjez pe ai mei în fiecare noapte”, adaugă el.

 

Modifică Setările