News

Vladimir Drăghia a donat în direct banii primiţi la Exatlon

Vladimir Drăghia a donat în direct banii primiţi la Exatlon

După cum ştim, cel mai vizionat reality show cu profil sportiv, concursul Exatlon, a fost câştigat de Vladimir Drăghia şi, odată cu acesta, şi premiul cel mare de 100.000 de euro. Alex, Vladimir, Cătălin şi Ştefan, alături de reprezentanta MagiCamp Ei bine, aseară, în cadrul emisiunii WowBiz de pe Kanal D, actorul a făcut gestul pe care l-a promis în finala acestui concurs, şi anume că va dona întreaga sumă unei organizaţii caritabile pentru copii.

Este vorba despre Fundaţia MagiCamp, care organizează tabere pentru copiii bolnavi de cancer, iar în emisiunea de aseară, reprezentanta acestei organizaţii a primit cecul de la Drăghia.

"Vladimir este prietenul copiilor noştri de mai mulţi ani. Nu doar prin gestul de acum s-a alăturat echipei MagiCamp. De-a lungul anilor, el a tot fost în diverse competiţii pentru a adună bani pentru noi, a petrecut timp cu copiii noştri în tabără, copii pentru care această tabără poate a fost prima din viaţa lor. Premiul acesta ne va ajuta să aducem şi mai mulţi copii în tabără, să le facem şi mai multe surprize an de an şi să le facem o viaţă mai bună", a declarat aceasta.

Vladimir a fost însoţit în emisiune de alţi trei concurenţi de la Exatlon, şi anume Cătălin Cazacu, Ştefan Floroaica şi Alex Nedelcu, cel din urmă fiind de nerecunoscut cu părul proaspăt tuns.

Modifică Setările