Gossip

Vladimir Putin suferă de-o boală incurabilă?

Presa internaţională scrie că liderul de la Kremlin ar avea o boală necruţătoare şi că ar fi sub îngrijirea unui medic german. Zvonul circulă de câteva luni încoace şi face referire la o tumare malignă.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi bolnav de cancer la pancreas, anunţă presa din Polonia şi Belarus.

De câteva luni, în presa europeană circulă zvonul că Vladimir Putin este bolnav de cancer la măduva spinării. Surse de presă din Belarus şi Polonia au lansat acest zvon, susţinând că liderul de la Kremlin ar fi fost diagnosticat cu o tumoare malignă, în urmă cu aproximativ 6 luni.

Surse de presă americane susţin, însă, că Putin ar avea cancer la pancreas - una dintre cele mai mortale forme de cancer, potrivit foxnews.com, citat de obiectiv.info.

S-a zvonit, de asemenea, că Putin se tratează la un medic în vârstă, foarte experimentat, din fosta Germanie Democrată (RDG), pe care Putin l-ar fi cunoscut ci zeci de ani în urmă, când era agent al KGB. Medicul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, ar fi încercat diferite tratamente pentru Putin, inclusiv un tratament special cu steroizi.

Starea lui Putin s-ar fi ameliorat în urma acestor tratamente pe care i le-a aplicat medicul în vârstă de 84 de ani, dar care s-a retras din activitate şi l-ar fi abandonat pe liderul de la Kremlin, pentru că nu îi plăcea să vină în Rusia şi nu suferea nici "detaliile de securitate" a preşedintelui rus, mai scrie publicaţia americană.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările