Vedete

Vrea pătrăţele pe abdomen! Dan Cruceru a intrat la regim

Vrea pătrăţele pe abdomen! Dan Cruceru a intrat la regim

Fostul prezentator de la Survivor România trage din greu să arate bine, aşa că a început anul în forţă.

Dan Cruceru a câteva probleme de sănătate spre sfârşitul anului trecut şi acum a întrat într-un program derefacere! Mai precis, Cruceru şi-a propus să pună sănătatea pe primul loc. Astfel, s-a apucat cu stricteţe de sală, a început proiectul “pătrăţele” . El este antrenat chiar de către un fost concurent al reality show-ului Survivor, Ghiţă. Faptul că a pus câteva kilograme în plus l-a determinat Dan să înceapă şi o dietă serioasă, fiind nevoit să renunţe la micile gustări care îi făceau plăcere. Acum are trei mese pe zi şi două gustări, atent selecţionate de un nutriţionist. Au fost eliminate grăsimile nesănătoase, zaharurile şi alcoolul de orice fel. 

“Am început un program serios de “reconstrucţie”, care presupune cură de slăbire, mâncare la cutie - regim personalizat, sală la greu. Merg de trei ori pe săptămână la sală şi stau cam 2 ore - 2,5 ore. Mi-aş dori să ajung pe la 85 de kg, acum am 91, şi să scad nivelul de grăsime din corp de la 22 la 12%. Este o luptă pe care o port cu mine însumi, pentru că, până acum, nu mi-am impus nicio restricţie alimentară. Mâncăm orice, la orice oră, fară probleme de greutate. Doar că acum e momentul unei decizii ceva mai hotărâte.

Ţin un regim de o lună, de 1500 calorii, şi primesc, în fiecare dimineaţă, cutia cu mâncarea pentru întreaga zi. Am fost nevoit să renunţ la paharul de vin sau la berea de seară, la seminţe şi alone. Nu mănânc decât meniul pe care îl primesc acasă. Este delicios, dar cantităţile sunt foarte mici, aşa că s-ar putea să mor de foame, dar sunt ambiţios şi foarte curios de rezultate!”, mărturiseşte Dan Cruceru, care pregăteşte noi proiecte profesionale.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările