News

Vrea sau nu să divorţeze? Amber Heard, purtare bizară în cadrul procesului

Vrea sau nu să divorţeze? Amber Heard, purtare bizară în cadrul procesului

Actriţa n-a mai apucat să dea mărturie

Cu toate că ea este cea care a dorit divorţul imediat de Johnny Depp, pe care l-a acuzat în repetate rânduri de violenţă domestică, Amber Heard pare să se joace cu tribunalul. Se pare că frumoasa actriţă n-a cooperat deloc pentru a progresa cu divorţul, căci nu s-a prezentat pentru a oferi o depoziţie, aşa cum era stabilit oficial pentru weekend. Cu alte cuvinte, e implicată în procesul de divorţ, dar lipseşte cu desăvârşire… Amber Heard la depoziţia de pe 6 august, alături de avocata ei. Amber a ajuns la 11.30 Blondina de 30 de ani a depus actele de divorţ faţă de starul din “Alice în ţara oglinzilor” în mai, după 15 luni de căsnicie, iar sâmbătă dimineaţa trebuia să depună mărturie, ca parte a depoziţiei sale în acest caz, după ce cu o seară înainte cele două părţi implicate nu au ajuns la nicio rezolvare pe cale amiabilă şi rapidă pentru finalizarea divorţului. Deşi avocata ei, Samantha Spector, a ajuns la biroul reprezentantei legale a lui Depp – Laura Wasser – la 10.15 dimineaţa, nici vorbă de Amber. Abia peste o oră şi jumătate a ajuns şi ea. Actriţa n-a mai apucat să dea mărturie Actriţa, care a tot publicat presupusele poze cu ea abuzată, lovită şi bătută de Johnny Depp, proclamând că doreşte cât mai repede pedepsirea acestuia şi finalizarea divorţului, ar fi trebuit să fie luată la întrebări de alt membru al echipei legale al soţului ei, Blair Berk, despre aceste acuzaţii grave, cât şi despre motivele pentru care poliţiştii care au ajuns la apartamentul lor – în cadrul incidentului în care Amber ar fi fost lovită cu telefonul în ochi şi ar fi chemat poliţia prin intermediul unor prieteni… - nu au găsit nicio formă de abuz.

Audierea, la care starul de cinema de 53 de ani nu a fost prezent fizic, ar fi trebuit să conţină şi declaraţiile actriţei referitoare la pretenţiile financiare ale acesteia de la soţul ei înstrăinat.

Totuşi, jurnaliştii de la TMZ au descoperit pe surse că Amber nu a intrat în birourile unde trebuia să aibă loc depoziţia. Nu este clar de ce blondina nu a depus mărturie, alte surse comentând că, de fapt, reprezentanţii lui Depp ar amâna depoziţia. Declaraţiile s-au amânat pentru 15-16 august.

foto Hepta