News

William şi Kate s-au retras la Anmer Hall!

de admin

William şi Kate s-au retras la Anmer Hall!

La şase zile de la naştere Prinţesei Charlotte, familia regală părăseşte Palatul Kesington pentru a se retrage la reşedinţa lor din Anmer Hall, aşa cum era plănuit dinaintea naşterii micuţei.

Ieri, Prinţul William şi Ducesa de Cambridge au fost fotografiaţi în timp ce plecau de la Palatul Kesington spre Norfolk într-un Range Rover, negru, cel mai probabil acelaşi autoturism cu care a fost scoasă şi micuţa Charlotte din spital.

Din fotografiile surprinse de la ieşirea din Palatul Kesington putem vedea că Prinţul William este cel care conduce maşina, Ducesa se află pe scaunul din stânga, iar copiii stau cel mai probabil în spate, în scaunele specifice pentru transport.

După cum era de aşteptat, fotografii i-au urmărit pe duci până la reşedinţa lor din Norfolk, aşa că aceştia au folosit o altă intrare, mai ascunsă, pentru a-i deruta pe curioşi.

Mai târziu, un vecin al ducilor a confirmat că maşina în care se afla William şi Kate a intrat pe proprietatea Anmer Hall şi că cei doi erau acompaniaţi de micuţul George, dar şi de Prinţesa Charlotte.