News

Wow, cât de bine arată Ela Crăciun. Vedeta este însărcinată cu cel de-al treilea copil

Wow, cât de bine arată Ela Crăciun. Vedeta este însărcinată cu cel de-al treilea copil

Acum câteva zile Ela Crăciun a împărtăşit cu prietenii virtuali o veste minunată - că va deveni mamă pentru a treia oară. Frumoasă prezentatoare tv este gravidă în patru luni şi îi va ura bun venit pe lume bebeluşului în toamna acestui an.

Cu toate că s-a confruntat cu stări de rău şi greţuri matinale în primele trei luni de sarcină, Ela a rămas la fel de activă, filmând pentru noile emisiuni "Numai de bine şi participând la tot felul de evenimente de parenting, modă sau beauty.

Iar Ela radiază de fericire în postura de graviduţă, mai ales că burtica începe să prindă contur. Astăzi, la lansarea magazinului Xpert Beauty din Afi Palace Cotroceni, super mămica a fost într-o super formă. Mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în modă şi o femeie foarte cochetă, preocupată de felul în care arată, Ela a venit să încerce cele mai noi produse cosmetice care o ajută să arate impecabil. A  purtat o rochie albă, cu fustă plisată, strânsă în talie cu un cordon, accesorizată cu o geantă verde şi o pereche de sandale în carouri. Ela mai are doi copii - Alex (12) şi Alesia (5), iar în toamnă va deveni de 3 ori mamă.

Modifică Setările