News

Wow, cât de extravagante au fost Amal Clooney şi Cindy Crawford la petrecerea de Halloween!

Wow, cât de extravagante au fost Amal Clooney şi Cindy Crawford la petrecerea de Halloween! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Amal Clooney şi Cindy Crawford îmbrăcate în stilul anilor 70.

Cele două dive nu încetează să ne uimească prin faptul că arată întotdeauna extraordinar de bine, sunt stilate şi se reinventează cu fiecare apariţie. Nu avem cum să ne plictisim de ele, mai ales că la petrecerea de Halloween organizată de compania lui George Clooney, Casamigos, au fost fabuloase. Amal şi Cindy au fost divele serii. Prietenele Amal Clooney şi Cindy  Crawford au atras toate privirile atunci când au ajuns la eveniment, mai ales că au optat pentru un look extravagant, în stil disco, care le-a prins de minune.

Amal (39) i-a adus pe lume pe gemeni Alexander şi Ella acum patru luni, iar Cindy (51) are doi copii mari - Kaia ( 16) şi Presley (18), dar statutul lor de mame nu le-a împiedicat să aleagă cele mai ţipătoare machiaje, coafuri trăsnite şi haine extravagante, iar asta le-a făcut să fie în centrul atenţiei. Au fost de o frumuseţe fără cusur, sclipitoare din cap până în picioare şi nonconformiste la petrecerea organizată de soţii lor - George Clooney şi Rande Gerber.

Amal, Rande şi Cindy, costumaţi de Halloween.

Cindy a fost un personaj care a venit direct din anii '70, cu bucle retro, un machiaj colorat, rochie în nuanţe de roz, o blană albă şi multe accesorii metalice, pe când Amal a fost diva disco într-o salopetă lungă din paiete cu reflexe, cercei mari, ochelari de soare statement şi o coafură afro. Este pentru prima dată când o vedem pe avocata de 39 de ani atât de dezinvoltă, chiar dacă apreciem fiecare apariţie a sa. De data aceasta a întrecut orice aşteptare şi, pe lângă faptul că hainele i-au venit ca turnate pe corpul perfect, această nouă coafură retro a avantajat-o, iar machiajul cu accent pe ochi şi ruj sidefat au făcut-o aproape de nerecunoscut.

Kaia Gerbe şi fratele său, Presley.

Alături de cele două femei celebre s-a fotografiat şi Rande, soţul lui Cindy, costumat în Elvis Presley. La petrecere a fost şi fiica celor doi, Kaia, top model în devenire,  îmbrăcată extrem de sexy, într-o ţinută disco cu şosete şi sandale argintii, fusta scurtă, top metalic, o perucă vintage blondă şi un machiaj de baby doll. Fratele său a fost mai puţin extravagant, într-o cămaşă cu desene şi accesorizat cu ochelari de soare.

Foto: Getty Images, Hepta