News

Wow! Cum a arătat Barbra Streisand în rochie de mireasă! Actriţa a împlinit 21 de ani de mariaj

Wow! Cum a arătat Barbra Streisand în rochie de mireasă! Actriţa a împlinit 21 de ani de mariaj camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Are un mariaj solid, lucru rar întâlnit la Hollywood. Iar luni, Barbra şi soţul ei, au împlinit 21 de ani de căsătorie, eveniment pe care l-au celebrat şi pe reţelele de socializare.

Marea actriţă a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare îmbrăcând rochia de mireasă, acum 21 de ani. Alături de ea se află soţul ei, James Brolin, faţă de care tocmai jurase iubire şi credinţă veşnică.

Fotografia inedită a fost însoţită şi de un mesaj romantic: ”23 de ani împreună şi 21 de ani de mariaj, împliniţi astăzi”. În imaginea respectivă, Barbra apare într-o rochie superbă de mireasă, care-i punea în evidenţă talia şi bustul generos.

Amintim că pentru Barbra acesta a fost cel de-al doilea mariaj, în timp ce pentru James al treilea. Cei doi s-au căsătorit pe 1 iulie 1998, la doi ani după ce s-au împlinit printr-un prieten comun. Barbra şi James locuiesc în Malibu. Soţii n-au copii împreună, însă fiecare are moştenitori din alte relaţii.

 

Modifică Setările