News

Zina Dumitrescu ne pregăteşte o surpriză

Zina Dumitrescu ne pregăteşte o surpriză

Încă de la ziua ei, sărbătorită cu mare fast de copiii ei de suflet, Dana Săvuică şi Cătălin Botezatu, fosta creatoare de modă a avut în plan un proiect nou. Iată despre ce este vorba.

Zina Dumitrescu 2

Zina Dumitrescu a fost impresionată de atenţia ce i-a fost acordată cu prilejul zilei sale de naştere (16 iunie), fiind sărbătorită de prieteni, foşti colegi şi colaboratori în cadrul unei întâlniri-eveniment la Vila 23 Snagov, pe 19 iunie, ce s-a vrut a fi o ediţie remember "Ceaiul de la ora 5" - emisiunea difuzată acum mulţi ani pe TVR 2, din care Zina Dumitrescu era nelipsită cu rubrica sa de modă.

Zina Zina Dumitrescu

Şi, pentru că Dana Săvuică şi Marina Almăşan au făcut ca acea zi de sâmbătă să aibă aerul paradelor de modă de altădată, Zinei Dumitrescu i-a încolţit din nou ideea de-a desena câteva modele de rochii, împreună cu preferatul său, Cătălin Botezatu.

”Să vină el să ne sfătuim. Încă nu ştiu cum va fi, să vedem ce facem, deja multe materiale le avem. Cam două săptămâni va dura. O să facem zece modele”, a explicat mama Zina la Antena Stars.

Catalin Botezatu Zina

Aşa se face că, deşi ajunsă azi la venerabila vârstă de 80 de ani, "mama modei româneşti" este hotărâtă să uimească showbiz-ulfosta punându-şi pună semnătura pe o colecţie capsulă pe care intenţionează s-o lanseze în curând.

Cu o viaţă plină de succes în lumina reflectoarelor, călătorii si petreceri alături de cei mai oameni ai lumii, Zina Dumitrescu are totuşi un regret. "Mi-ar fi plăcut să am şi o fată ca să moştenească toate lucrurile pe care le am şi ca să pot să o îmbrac. De-abia aştept să devin bunică. O fetiţă. Mi-ar plăcea să meargă pe drumul meu”, a mai spus Zina Dumitrescu.

Fosta creatoare de modă are un băiat plecat în Elveţia şi se află în grija unui cămin de bătrâni din Snagov.

Modifică Setările