Beauty

Acneea, o problemă care nu trebuie neglijată

Acneea, o problemă care nu trebuie neglijată

Peste 90% dintre adolescenţi sunt afectaţi de acnee la o vârstă când personalitatea este în plină formare, iar stima de sine şi încrederea sunt capitale. Acneea este o afecţiune ce trebuie abordată cu mare atenţie şi discreţie, iar împreună cu ajutorul medicului dermatolog găsite cele mai bune soluţii pentru tratarea acesteia.

Adolescenţa este o etapă importantă în dezvoltarea emoţională şi psiho-socială, etapă în care apar schimbări, iar presiunile sociale care invadează viaţa unui adolescent, scad încrederea si stima de sine.

Adolescenţii îşi aleg modele, adesea celebrităţi sau sportivi, a căror imagine promovată este una perfectă cu o constituţie altetică, coafură impecabilă şi un ten fără imperfecţiuni. Realitatea este cu totul alta: corpul este încă în formare, iar dereglările hormonale specifice vârstei le afectează părul, scalpul şi calitatea tenului.

Dacă presiunile sociale sunt mai greu de controlat dar trebuie înfruntate pentru a construi un caracter puternic, nici acneea nu trebuie neglijată. O mai bună înţelegere a acestei boli înseamnă un tratament mai eficient.

Până acum s-a combătut cantitatea de sebum, dar studii recente arată ca un factor predispozant în acnee este şi dereglarea compoziţiei sebumului care se manifestă la nivelul tenului prin: hiperkeratinizare (îngroşarea pielii), capacitate scăzută de a lupta cu P. Acnes şi apariţia de puncte negre şi coşuri.

Sebium Global este singurul produs care recreează biologic sebumul sănătos atât cantitativ cât şi calitativ, graţie complexului brevetat Bakuchiol + Fluidactivâ.

Prin acţiunea sa globală îndepărtează leziunile acneice şi stratul de piele îngroşat care blochează porii, calmează inflamaţia şi limitează proliferarea bacteriană. Pe lângă rolul său terapeutic, Sebium Global este un hidratant puternic, ce sporeşte complianţa la tratament. Pielea redevine fină, purificată şi fără cicatrici post acnee.

Completarea tratamentului Sebium Globalcu o igienă adecvată este, pentru adolescent, un pas mai aproape de tenul dorit.

Preţ recomandat în farmacii: Sebium Global 30 ml– 55 RON

Modifică Setările