Lifestyle

Actriţa Carmen Tănase, despre măsurile din pandemie: "Au fost mult exagerate. Eu cred că e o etapă şi că urmează ceva foarte rău"

Actriţa Carmen Tănase, despre măsurile din pandemie: "Au fost mult exagerate. Eu cred că e o etapă şi că urmează ceva foarte rău" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Carmen Tănase crede că măsurile luate de autorităţi pe timpul pandemiei au fost exagerate! Celebra actriţă e de părere că urmează o situaţie şi mai gravă din punct de vedere medical. 

La 59 de ani, Carmen Tănase urcă pe scena teatrelor, joacă şi în seriale de televiziune, este un artist complet. Iată că acum, actriţa a fost invitată de Mihai Gâdea în platoul de la Antena 3. Aceasta e de părere că măsurile luate de autorităţi în plină criză sanitară "au fost mult exagerate":

"Am văzut imaginile pe care le-a văzut toată lumea, cu nişte oameni din China care cădeau ca muştele. Apoi, lucrând în televiziune, am zis «mă, dar cum cad ăştia fix în dreptul unei camere de supraveghere?». De la început am fost sceptică. Nu am răspunsuri clare, dar rămân sceptică. (...) Apoi, lucrurile s-au liniştit. După două săptămâni am văzut că începe nebunia (...). Eu am mai văzut un film asemănător, «Contagion». Mi s-a părut bizară asemănarea. Atât spun (...). Am fost de atâtea ori în viaţa mea răcită, am stat la pat cu temperatură, cu imunitatea la pământ. Nu mă sperie neapărat dacă se întâmplă. Nu o să stau acum să mă feresc de oameni. E o chestie de omenie, nu pot să fac asta pentru că atunci înseamnă că am abandonat lupta şi încă mai am nişte lucruri de spus", a spus cu tărie actriţa.

Ulterior, ea a mai venit cu completări. Carmen Tănase spune că se s-a întâmplat pe Planetă cu coronavirusul nu are legătură cu ce se întâmplă îm mod real. Susţine că există oameni care s-au folosit de acest subiect. 

"Eu n-am contestat că oamenii ăia din Terapie Intensivă nu sunt bolnavi, Doamne fereşte! Eu spun că tot ce s-a întâmplat pe planetă nu are nicio legătură cu ce este, de fapt, în mod real. Oameni în Terapie Intensivă sunt tot timpul, sunt şi oameni în Terapie Intensivă cu gripă sezonieră, care nu mai scapă. Faptul că închizi Everestul şi planeta pentru asta, îmi încalci mie absolut orice drept pe care-l are un om simplu, asta este de neconceput. Nu zic că nu există virusul. Măsurile au fost mult exagerate, problema e de ce? Eu cred, în capul meu prost, aşa cred eu, că e o etapă şi că urmează ceva foarte rău, cred că este un exerciţiu, o repetiţie generală pentru ceva ce va veni", a mai adăugat Carmen Tănase.

 

Foto: Facebook

Modifică Setările