News

Adela Pârvu, fostul desginer de interioare de la "Visuri la cheie", s-a căsătorit a doua oară

de admin

Adela Pârvu, fostul desginer de interioare de la "Visuri la cheie", s-a căsătorit a doua oară camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

La doi ani după ce a încheiat colaborarea cu ProTV, Adela şi-a "clădit" noi visuri.

Adela Pârvu, omul cu ideile creative în materie de amenajări interioare, nu mai face parte din echipa emisiunii "Visuri la Cheie", dar se ocupă în continuare de amenajări interioare şi scrie pe blogul personal. După 5 ani petrecuţi în echipa de la Pro TV, aceasta a decis că este timpul să se dedice mai mult proiectelor personale.

În 2019, ea s-a asociat cu arhitecta Andreea Besliu şi lucrează pentru clienţi persoane fizice. „Cerinţa de perfecţiune este legată de contextul politico-social în care trăim: dacă deschizi televizorul şi vezi ştirile, toate sunt mai degrabă negative, iar oamenii încearcă să găsească controlul în spaţiul casei lor, unde îşi pot face societatea perfectă”, spunea Adela Pârvu chiar înainte de pandemie.

„Pentru mine, Visuri la cheie este un vis împlinit, dar nu este singurul vis, aşa că am decis ca în acest an să fac loc în viaţa mea şi altor visuri care merită împlinite, atât profesionale, cât şi personale. De asemenea, ştiu că emisiunea Visuri la cheie oferă o experienţă de viaţă extraordinară şi că sunt mulţi profesionişti, designeri şi arhitecţi, care visează să facă parte din echipă. Totodată, alţi profesionişti îşi pot manifesta generozitatea, empatia, creativitatea”, spune Adela Pârvu.

Cei care se uită la emisiune nici nu-şi pot imagina efortul echipei acestei emisiuni de a duce la bun sfârşit fiecare caz, fiecare proiect, fiecare episod. La televizor totul se derulează pe repede înainte şi episoadele par că se termină nedrept de rapid. Dar pe repede înainte am trăit şi eu cinci ani de zile, pentru că, an de an, încă de la începutul acestui proiect, emisiunea a fost întotdeauna prioritatea mea. Pe parcusul celor cinci sezoane Visuri la cheie, am fost devotată acestui proiect atât emoţional, cât şi profesional, i-am alocat tot timpul, energia şi creativitatea mea şi am lăsat pe plan secund toate celelalte proiecte”, mărturiseşte Adela Pârvu. 

Şi iată că, la doi ani după ce a părăsit echipa de la ProTV, Adela Pârvu bifează şi un proiect personal: s-a recăsătorit. În viaţa sa a intrat Bogdan Hăineală, care, la o lună de la logodnă, i-a devenit soţ.

Adela Pârvu este şi mamă de gemeni. Din timpul căsătoriei cu scriitorul Adrian Pârvu, ea are doi băieţi de 20 ani, Ştefan şi Lucian, născuţi la interval de şapte minute. Ei îi moştenesc înclinaţiile artistice, pe care şi le-au rafinat urmând Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”.

Foto: pagina personală, ProTV

Comentarii

Modifică Setările