Vedete

Adina Alberts, declaraţii despre starea de sănătate a soţului său. A plecat de acasă, dar îl monitorizează: "Are toate medicamentele"

Adina Alberts, declaraţii despre starea de sănătate a soţului său. A plecat de acasă, dar îl monitorizează: "Are toate medicamentele" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Adina Alberts face acum declaraţii despre starea de sănătate a soţului său, a lui Viorel Cataramă, după ce acesta s-a autoinfectat cu coronavirus. Medicul îl ţine sub observaţie.

Săptămâna trecută, Adina Alberts anunţa că pleacă de casă împreună cu fetiţa ei deoarece soţul, politicianul Viorel Cataramă, a decis să se autoinfecteze cu coronavirus. Zis şi făcut! Acesta s-a pupat şi s-a strâns în braţe cu mai multe persoane suspecte de acest virus, iar soţia şi-a făcut bagajele şi s-a separat de el. 

Se pare că cei doi ţin legătura, continuă să vorbească, dar nu să se şi vadă. Ea îi monitorizează de la distanţă starea de sănătate, spune că nu are niciun simptom caracteristic coronavirusului: "El se simte bine, nu a dezvoltat niciun simptom caracteristic. Este monitorizat de mine, prin telefon. Are toate medicamentele pregătite. El este surmenat de avalanşa de interviuri. Îi admir curajul. Sunt convinsă că în curând vom şti mai multe despre acest virus, însă, deocamdată, e nevoie de precauţie pentru că nu ştim destule", a explicat Adina Alberts, la RomâniaTV.

Aceste declaraţii vin în contradicţie cu ce a spus politicianul. El a dezvăluit că are simptome: "Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept, am nasul înfundat. Am ferma convingere că acest virus va ieşi din mine aşa cuma intrat fără nicio problemă pentru că sunt un bărbat sănătos. Voi face testul după 14 zile". Nu se ştie momentan dacă este infectat, cert e că autorităţile au decis să îi facă un dosar penal. Ce vrea să demonstreze Viorel Cataramă?

Viorel Cataramă a adăugat: "Vreau să demonstrez că nu voi păţi nimic şi că trebuie să fim lăsaţi să muncim, să mergem la piaţă, pe stadioane, să facem export, trebuie să avem o viaţă normală pentru că până la urmă sunt zeci de mii de oameni care mor în accidente de maşină. Dacă mergem pe această variantă trebuie să interzicem circulaţia maşinilor". Soţia, Adina Alberts, nu îl susţine deloc în acest demers.

Fiul, în schimb, e de partea lui. Tânărul de 18 ani a luat o decizie neaşteptată. După cum a precizat Viorel Cataramă, fiul său vrea să-i urmeze exemplu. Ştefan vrea de bunăvoie să fie infectat cu coronavirus!

Comentarii

Modifică Setările