News

Adriana Trandafir, infectată cu coronavirus. Actriţa a fost deja internată în spital

Adriana Trandafir, infectată cu coronavirus. Actriţa a fost deja internată în spital camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Adriana Trandafir este infectată cu noul virus. Actriţa a fost deja testată şi internată în unul dintre spitalele din Bucureşti pentru a primi îngrijirile necesare. 

Încă o vedetă cunoscută a fost testată pozitiv cu coronavirus. Este vorba despre Adriana Trandafir. Actriţa a fost internată deja la Spitalul 'Matei Balş" din capitală, acolo unde se află deja Marcel Pavel, Andrei Ştefănescu, vedetele din show-ul "Te cunosc de undeva". 

Actorul Ioan Haiduc a declarat că a vorbit cu aceasta duminică seara: "În atenţia celor care nu cred că acest virus chiar există... Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon... Este la Spitalul «Matei Balş» şi nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate! Adriana, te iubesc", a transmis acesta pe reţelele de socializare. 

Momentan, nu se ştie cum Adriana Trandafir s-a infectat cu noul virus, nici mai multe detalii despre starea ei de sănătate. 

Adriana Trandafir: “Eram fericită când eram nefericită. La maturitate am lucrat ca să îmi fac o casă şi acum muncesc ca să plătesc ratele”

Ţi-ar putea povesti o viaţă despre încercările prin care destinul a trecut-o, dar s-a resemnat în viaţa fiecărui drum, a învăţat ceva din fiecare trăire. Dincolo de scenă, viaţa ei se compune dintr-un şir de sacrificii. Nu a reuşit să îşi ia o casă decât acum, când îi vine greu să se mai bucure, nu şi-a strâns suficient copiii la piept, nu şi-a mângâiat părinţii cu o vorbă sau cu o faptă, iar asta pentru că s-a dedicat jocului actoricesc, aplauzelor timide, ele i-au fost răsplată şi alinare. Pe scenă sau dincolo de ea, Adriana Trandafir e un munte de modestie, o floare rară într-o altfel de lume.

“Când spun cel mare sacrificiu mă gândesc că de câte ori au nevoie părinţii nu eşti lângă ei, de câte ori mor nu eşti lângă ei, de câte ori au copiii nevoie de tine nu poţi să îi ţii în braţe, pentru că ai spectacol. Niciodată nu am apucat să îmi serbez ziua, niciodată nu am avut un Revelion sau nu am mers într-un concediu, să zic că nu am nimic de făcut sau astăzi nu fac nimic. Tot timpul avem ceva de învăţat, mă gândesc la studenţi, la cărţile pe care le scriu, la doctorat’’, mărturiseşte Adriana Trandafir pentru Ok!

Foto: Facebook

Modifică Setările