News

Angelina Jolie s-a confesat fostului soţ? Iată ce spune Billy Bob Thornton

Angelina Jolie s-a confesat fostului soţ? Iată ce spune Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton bei der PK zum Film Bad Santa 2 in Beverly Hills / 111116 ***Press conference for Bad Santa 2 at the Four Seasons Hotel in Beverly Hills on november 11, 2016***

Cercul ei de prieteni s-a mărit! De când a anunţat că divorţează, Angelina s-a înconjurat de oameni dragi, cu care, în timpul mariajului cu Brad, n-a prea ţinut legătura. Printre aceştia se numără şi Billy Bob Thornton, actorul cu care Angi a fost căsătorită din anul 2000 şi până în 2003. Billy Bob Thornton a mărturisit că a vorbit cu Angelina despre divorţul de Brad De unde ştim? Chiar de la fostul ei soţ. Dând un interviu, vineri, Billy a recunoscut că a vorbit cu Angelina în ultima vreme şi că aceasta i-ar fi spus câte ceva despre situaţia cu care se confruntă. ”Părea, ştiţi voi, OK atunci când am vorbit eu cu ea”, a declarat, timid, celebrul actor pentru Entertainment Tonight.

Totuşi, Billy n-a vrut să-i trădeze încrederea şi a preferat să nu dea prea mult ”din casă”. ”Nu vorbesc foarte des cu ea. Suntem în continuare foarte buni prieteni, însă fiecare are treburile lui. Ea le are pe ale ei, eu pe ale mele”, a mai spus acesta.

Billy Bob Thornton (R) and actress wife Angelina Jolie pose during arrivals at the 59th annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, January 20, 2002. Thornton is nominated for Best Actor in a Motion Picture - Drama, and Comedy or Musical categories. REUTERS/Fred Prouser JH/SV
Billy Bob Thornton şi Angelina Jolie pe vremea când formau un cuplu

Amintim că Thornton şi Jolie s-au căsătorit în Las Vegas pe 5 mai 2000, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ”Pushing Tin”. Relaţia lor s-a încheiat în iunie 2002, însă divorţul s-a pronunţat un an mai târziu.

foto: hepta, arhivă OK!

Modifică Setările