News

Ce mari s-au făcut copiii Thaliei! Celebra cântăreaţă e mândră de realizărilor lor: "Au luat diplome de excelenţă"

Ce mari s-au făcut copiii Thaliei! Celebra cântăreaţă e mândră de realizărilor lor: "Au luat diplome de excelenţă" camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Prima dată am văzut-o în calitate de actriţă, în telenovele, apoi de cântăreaţă, pe scenă, apoi de soţie şi de mamă. Este căsătorită de aproximativ 20 de ani şi are doi copii de care acum e tare mândră. 

Dincolo de imaginea perfectă pe care o afişează la evenimente sau când urcă pe scenă, Thalia e mamă full-time. Are doi copii împreună cu soţul său,  o fetiţă şi un băiat. Sabrina Sakaë are 12 ani, iar Matthew Alejandro este cu 4 ani mai mic, are 8 ani.

Acum, artista este în culmea fericiii, incredibil de mulţumită de rezultatele pe care le-au avut la şcoală cei doi. Thalia a încărcat o imagine pe Facebook cu toată familia. Cei doi copii atrag atenţia, băieţelul zâmbeşte timid, în timp ce sora mai mare stă mai aproape de mama ei şi are zâmbetul până la urechi. 

Thalia a ţinut neapărat să le mulţumescă profesorilor care au făcut eforturi pentru a-i învăţa pe copii chiar şi în vremurile pandemiei. Rezultatele bune au apărut!

"Au terminat în ciuda tuturor lucrurilor! Suntem atât de mândri de copilaşii noştri! Şi-au terminat diplomele cu excelenţă, în mijlocul stresului şi incertitudinii cu care se confruntă băieţii în aceste vremuri ciudate. Îi sărbătorim cu prăjiturelele din turtă dulce de casă şi chipsurile de ciocolată şi le umplem cu sărutări şi îmbrăţişări!

O mie de salutări profesorilor şi părinţilor familiei care ajută la scoaterea celor mai buni din micuţii noştri în această pandemie. Şi milioane de urale pentru copiii noştri care în această furtună de sentimente amestecate au ştiut să facă tot ce e mai bun din ei."

Thalia se iubeşte de 19 ani cu fostul soţ al lui Mariah Carey. Nunta lor fastuoasă a avut loc în New York

Celebra cântăreaţă Thalia trăieşte de 19 ani o frumoasă poveste de iubire cu Tommy Mottola, cunoscut producător american şi fostul soţ al lui Mariah Carey. Luna decembrie este una cât se poate de specială pentru celebra cântăreaţă şi actriţă Thalia şi soţul ei, Tommy Mottola. 2 decembrie este ziua în care şi-au unit destinele într-un cadru de poveste. Fără nicio îndoială, imaginea cu Thalia ieşind din Catedrala San Patricio din New York, la braţul soţului ei, strălucind ca o adevărată prinţesă, nu poate fi uitată prea uşor. De atunci au trecut 19 ani, timp în care relaţia lor s-a sudat şi mai bine, iubirea a crescut pe zi ce trece, au apărut şi copiii.

Foto: Facebook

Modifică Setările