Filme

Cine e noua Bond Girl?

Cine e noua Bond Girl?

Al 24-lea film din franciza "James Bond", regizat de Sam Mendes, care va fi lansat pe marile ecrane pe 23 octombrie 2015, o va avea în distribuţie pe una dintre cele mai sexy actriţe spaniole. Vezi despre cine e vorba.

Al 24-lea film din franciza "James Bond", regizat de Sam Mendes, care va fi lansat pe marile ecrane pe 23 octombrie 2015, o va avea în distribuţie pe una dintre cele mai sexy actriţe spaniole. Vezi despre cine e vorba.

În afară de Daniel Craig, despre care se ştia deja că va interpreta din nou rolul agentului 007, actriţa Penélope Cruz a fost confirmată în calitate de Bond Girl. În urmă cu doi ani, soţul ei, Javier Bardem, a jucat unul dintre rolurile principale din "007: Coordonata Skyfall", interpretându-l pe Raoul Silva, un fost spion devenit un geniu al crimei, hotărât să se răzbune pe personajul "M". Ralph Fiennes şi Naomie Harris fac şi ei parte din distribuţia noului film.

Potrivit tabloidului “Daily Mail”, care citează publicaţia franceză “Première”, numele actriţei spaniole, care va împlini vârsta de 40 de ani pe 28 aprilie, apare într-un comunicat de presă al studiourilor Sony Pictures.

"Sony a dat publicităţii programul său de lansări viitoare. O mare surpriză se află pe pagina a doua: alături de Daniel Craig, Ralph Fiennes şi Naomie Harris apare numele actriţei Penélope Cruz în distribuţia filmului «Bond 24» de Sam Mendes", afirmă jurnaliştii francezi.

Zvonurile despre distribuirea actriţei spaniole Penélope Cruz în acest proiect cinematografic circulă de mai bine de un an în presa internaţională.

Dacă se vor dovedi adevărate, atunci Penélope Cruz va deveni cea mai în vârstă Bond Girl din istoria francizei şi va prelua acest titlu de la actriţa britanică Honor Blackman, care avea 39 de ani atunci când a interpretat personajul Pussy Galore din filmul "Goldfinger" (1962).

În ceea ce priveşte personajul negativ din "Bond 24", presa internaţională nu mai vorbeşte despre John Travolta, ci de actorul de culoare Chiwetel Ejiofor, protagonistul dramei istorice "12 ani de sclavie".

Potrivit scenaristului John Logan, "Bond 24" nu va fi o continuare a lungmetrajului "007: Coordonata Skyfall", dar va avea numeroase legături cu acel film. În schimb, scenariul va fi inspirat, ca de obicei, din romanele lui Ian Fleming, creatorul personajului James Bond.

"Spectatorii au adorat acele referiri numeroase la precedentele filme din «Skyfall» şi următorul film va fi exact în acelaşi stil", a spus John Logan, care a evitat să vorbească despre intriga şi personajele noului lungmetraj, limitându-se să spună că filmările de la "Bond 24" vor debuta în octombrie 2014.

Foto: WENN

Modifică Setările