Vedete

Cum arată Gabriela Cristea nemachiată, la prima oră a dimineţii. Fanii au criticat-o: "Nu te avantajează deloc"

Cum arată Gabriela Cristea nemachiată, la prima oră a dimineţii. Fanii au criticat-o: "Nu te avantajează deloc" camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Nu se ascunde şi e sinceră cu cei care îi urmăresc activitatea! Gabriela Cristea s-a arătat în faţa fanilor naturală, exact aşa cum este când se trezeşte dimineaţa. A primit multe complimente, dar şi comentarii acide!

De ani de zile o vedem pe Gabriela Cristea prezentând diferite emisiuni televizate, la diverse posturi de televiziune. Iată că în această perioadă, după luni de zile de când a născut al doilea copil, vedeta nu mai moderează niciun show, nu mai are niciun contract cu niciun post de televiziune. Aşa că o urmărim în online şi în ediţiile de la TV unde este invitată.

Cum spuneam, pe reţelele de socializare este foarte activă, acolo îşi ţine fanii la curent cu ce face, în principal cu modul în care îşi creşte fetiţele şi cu felul în care a slăbit. Despre transformarea ei fizică vorbeşte foarte des în ultimul timp, a pierdut 25 de kilograme cu ajutorul unei diete echilibrate. Iată că acum a apărut în mediul online într-o serie de poze în care este complet nemachiată, exact aşa cum e când se trezeşte dimineaţa: "Încă “chioară” de somn, noaptea a fost “prea scurtă”. Bună dimineaţă şi vouă!🌈 #bygabrielacristea", a scris ea.

Comentariile mai puţin plăcute au şi apărut: "Cum să pui aşa ceva pe Instagram??? Dar pe cine interesează cum te-ai trezit tu? 😂😂😂 Doamne!!! (...) Deci când vezi pozele astea nu îţi vine să zici bună dimineaţa şi ţie 🤣....vrei să pari foarte interesantă şi curajoasă, dar cazi în penibil de multe ori ....îmi pare rău dar. NU AI STIL. (...) Eşti o femeie frumoasă, cu o familie minunată. Nu te avantajează aceste fotografii. Nu şi doreşte nimeni sa te vadă pleoştită, când te poţi aranja puţin şi ne poţi oferi o imagine plăcuta celor care te apreciem ca persoana publică. Urmează să te mai pozezi când eşti pe toaletă.."

Alţii i-au făcut complimente, înţeleg cum e să fii mamă, să ai doi copii mici: "Dacă este ceva ce admir la tine in mod special (pe lângă toate celelalte lucruri), este faptul că te iubesti... Asa cum esti. Si ca nu vrei sa vinzi iluzii deşarte... toată lumea arata asa când se trezeşte. Nu suntem dive la primele ore ale dimineţii si mai ales fara machiaj, asa ca felicitări pt asumare. Esti frumoasa, atât pe exterior cat si pe interior. (...) Gabriela , eşti Frumoasã !!! Fără filtru, fără machiaj , doar apă şi săpun , e un mare curaj admirabil de a demonstra Frumuseţea exterioară şi interioară !!!"

Priviţi imaginile în galeria foto!

Gabriela Cristea: "Am avut undeva pe la 86 de kilograme şi aveam obezitate de gradul 1"

Gabriela Cristea a reuşit să slăbească 25 de kilograme. Ea a recunoscut că s-a luptat chiar şi cu obezitatea, cântărea peste 80 de kilograme. Acum are o dietă, a adoptat un stil de viaţă sănătos care o face să dea jos pe zi ce trece şi mai multe kilograme. De-a lungul anilor, Gabriela Cristea a oscilat mult în greutate, avea la un moment dat silueta unui fotomodel, apoi s-a îngrăşat mult, a făcut şi anumite proceduri pentru a rămâne însărcinată. Ulterior a născut primul copil, apoi al doilea, şi acumulase deja zeci de kilograme în plus. Vedeta a recunoscut la Antena 3 că ajunsese să cântărească peste 80 de kilograme:

Am avut undeva pe la 86 de kilograme şi aveam obezitate de gradul 1. Când ai 150 de kilograme sau mai mult, ajungi la un grad mai mare de obezitate şi cred că asta ar trebui, de fapt, spus. Obezitatea nu înseamnă peste 100 de kilograme. Sunt mulţi oameni care ar trebui să-şi ia măsurile de preacuţie." , a declarat cu sinceritate vedeta.

Foto: Facebook

 

Modifică Setările