Vedete

Dana Rogoz, mesaj emoţionant: "Anul asta am nevoie de tine, tata, mai mult ca în alţi ani"

Dana Rogoz, mesaj emoţionant: "Anul asta am nevoie de tine, tata, mai mult ca în alţi ani" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Va deveni curând mamă pentru a doua oară, însă are un motiv de suferinţă. Dana Rogoz duce mai mult ca oricând dorul tatălui. Părintele său s-a stins din viaţă în urmă cu şase ani. 

Poate că acum trăieşte clipe pe imensă bucurie, că va deveni mamă pentru a doua oră, însă are o mare suferinţă în suflet. Dacă până acum a ascuns totul, Dana Rogoz a decis să nu se mai ferească. Are o relaţie apropiată cu fanii, cu urmăritorii ei, aşa că a decis să le povestească cât de dor îi este de tatăl ei. Părintele său s-a stins din viaţă în urmă cu şase ani. 

Din păcate, marele regret al actriţei este că acesta nu îşi va cunoaşte nepoţica care este pe drum. S-a stins prea repede!  Din cauza pandemiei, vedeta împreună cu familia nu îi pot duce un omagiu, cimitirele sunt închise. 

Pe blogul său, Dana Rogoz a scris cuvinte emoţionante, se vede cât îşi iubea tatăl, cât de mult îi duce dorul: "Tată, e fetiţă. Ştiu că te bucuri. De când am aflat că sunt însărcinată cu o faţă m-am gândit la ţine. Mi-ai zis o singură dată, dar am ţinut minte, la masă de duminică de la ţine, cu un ton blând şi ochi umezi, cât de mult îţi doreşti să ai o nepoata. Şi cred că ştiu de ce. Ai fi vrut să recuperezi cu ea tot timpul pe care nu l-ai avut cu mine, tot timpul ăla pe care noi doi l-am ratat, în care nu ne-am înţeles unul pe celălalt. Ştim noi. Regret timpul ăla, tată. Sincer îl regret. Regret şi că nu ne-am înţeles nici acum şi că, iată, eu pot să nasc în orice moment şi tu nu eşti aici să îţi iei nepoata la o plimbare. Păi cum ne-a fost vorba, tată? Cum? Bine, ai plimbă-o cu căruciorul prin Ioanid după ce ar trece nebunia asta, pe care deseori mă întreb cum ai percepe-o. Nu, nu ne-a ieşit asta, nu ne-am sincronizat.

Vezi tu, ne despart aceşti 6 ani, care se împlinesc azi, şi în care s-a dezvoltat o nouă lume, tată, o lume fără ţine! O lume în care eu nasc al doilea copil, o lume în care Radu şi Andrei au parte de vieţi diferite decât cele pe care le ştiai tu, o lume în care e pandemie, tată, acum! Şi lumea asta tot creşte, universul asta se tot extinde, de la an la an, şi eu mă întreb uneori ce ai fi zis de el, cum ai fi reacţionat, ce te-ar fi făcut fericit, ce te-ar fi amărât şi ce ai fi luat în ras. O să îi vorbesc fetiţei mele despre ţine, nu îţi face griji."

Dana Rogoz este în ultimul trimestru de sarcină, naşte curând

Mult a fost, dar puţin a rămas până când Dana Rogoz va aduce pe lume al doilea copil. Este în izolare şi a avut mari temeri, dar a fost şi este în continuare optimistă că totul va fi bine. Vedeta a dezvăluit că sunt ultimele zile însărcinată. A intrat în luna a noua de sarcină şi se pregăteşte pentru marele moment. I-a cumpărat chiar şi hăinuţe micuţei.

Foto: Facebook

Modifică Setările