Vedete

Dieta lui Jojo. Vedeta ţine regimul alimentar al Monicăi Anghel: "Pot să pierd mai simplu kilogramele"

Dieta lui Jojo. Vedeta ţine regimul alimentar al Monicăi Anghel: "Pot să pierd mai simplu kilogramele" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Jojo a decis să dea câteva kilograme jos. A apelat la buna ei prietenă, la Monica Anghel, iar acum urmează regimul ei alimentar. A povestit câte mese are pe zi, dar şi ce conţin acestea!

Actriţa Jojo este foarte activă pe reţelele de socializare, acolo are o relaţie foarte bună cu urmăritorii săi. Le oferă mereu sfaturi şi le răspunde atunci când aceştia îi pun diverse întrebări. Acum le-a mărturisit că ţine un nou regim alimentar, este vorba despre dieta urmată de Monica Anghel, colega sa de la "Te cunosc de undeva". Cântăreaţa a slăbit spectaculos, a pierdut zeci de kilograme şi arată foarte bine. 

Iată că Jojo îşi doreşte să mai scape de câteva kilograme, ţine deja dieta hiposodată în care nu consumă deloc sare. O urmează de câteva zile, a consumat numai orez, apoi numai legume, apoi fructe. Vedeta a povestit pe larg într-o postare pe Facebook. 

"Pentru că ştiu că va place să va spun ce gătesc şi mai ales ce mănânc, azi va prezint prânzul meu: ficăţei şi salată de valeriana şi rucola. Am început recent să ţin şi eu dietă prietenei mele Monica Anghel , surioara mea, care m-a convins că pot să pierd mai simplu kilogramele dacă nu mănânc sare. Şi a avut dreptate! Azi sunt pe ficatiei!😀😀😀Vezi Moni ce cuminte sunt?

Adevărul este că dietă hiposodata funcţionează foarte bine! Eu una m-am convins că acele kilograme în plus de care mă tot chinui să scap de la naşterea Zorei, sunt de fapt retenţie de apă. Având in vedere că nu mi-am petrecut nicio zi fără sare până acum, nu a fost simplu, mai ales după primele şapte zile. Însă acum am început să mă obişnuiesc! Se pare că papilele noastre gustative chiar pot fi reinventate. Va mai povestesc după ceva vreme ce şi cum. Până acum am mâncat 3 zile orez, 3 zile legume, 3 zile fructe. Fără sare. Fără nimic altceva. Şi am început acum să mănânc proteine cu salată. Ce ziceţi? Va tentează? Pentru mai multe sfaturi puteţi intra pe profilul Monicăi, @monikanghel. Ea ştie cel mai bine ce şi cum!", a spus aceasta.

Se pare că vedeta îşi doreşte o siluetă de invidiat! Să nu uităm că a născut de două ori, are un corp armonios la 39 de ani. 

Jojo a făcut testul pentru coronavirus. Şi ea face parte din echipa de la "Te cunosc de undeva"

Jojo a mers la spital şi a făcut testul pentru coronavirus după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel în emisiunea unde sunt colegi, la Antena 1, în show-ul 'Te cunosc de undeva'. Actriţa s-a temut pentru copiii ei. Andrei Ştefănescu şi Marcel Pavel au fost infectaţi cu coronavirus. Şi Jojo, colega lor de platou, a intrat în contact cu ei şi a fost nevoită să facă testul pentru coronavirus. A avut mari temeri deoarece are copii mici, cu care a stat în fiecare zi, s-a gândit la sănătatea lor înainte de toate.

Din fericire, rezultatul testului a fost negativ: "Zilele acestea am trăit emoţii mari. Am avut însă un noroc imens, atât pentru copii cât şi pentru noi, că testul meu Covid a ieşit negativ. Cu răbdare şi credinţă însă, o să depăşim împreună şi perioada această. Le doresc multă sănătate tuturor colegilor şi prietenilor mei. La @tecunoscdeundeva.oficial s-a creat o echipa foarte făînă şi in sezonul asta şi suntem uniţi. Cu siguranţă totul va fi bine."

Foto: Facebook