News

Fiul vitreg al lui Codin Maticiuc joacă în "Miami Bici". A urcat pe scenă la avanpremiera filmului

Fiul vitreg al lui Codin Maticiuc joacă în "Miami Bici". A urcat pe scenă la avanpremiera filmului camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

E un familist convins! Codin Maticiuc şi-a lansat filmul "Miami Bici" şi a surprins: apare şi fiul său vitreg în câteva secvenţe!

Cu ani în urmă, Codin Maticiuc era weekend de weekend pe mesele restaurantelor sau cluburilor din Bucureşti. Pare că acea perioadă a apus pentru el, s-a apucat de lucruri mai serioase, nu? Serile în oraş cu băieţii le-a înlocuit cu serile petrecute acasă, în familie, legănându-şi fetiţa, căci a devenit şi tată pentru prima oară în urmă cu 10 luni de zile. E tată de fată!

Viaţa i s-a schimbat şi din punct de vedere profesional. S-a îndreptat spre actorie, un domeniu care pare că îl fascinează. Alături de Bromania şi Florin Piersic Jr, acesta joacă în filmul "Miami Bici".  avut o mare contribuţie, a investit mulţi bani, mai ales că scenele sunt filmate în Miami. Surpriza de zile mari a fost să îl vedem pe fiul său vitreg pe parcursul filmului. 

În urmă cu luni de zile, Codin Maticiuc a declarat că are doi copii: pe Smaranda şi pe fiul iubitei sale, Mario Dan. La nouă ani, Mario apare în film, în rolul lui Ilie Piciul, varianta din copilărie. La avanpremieră, băiatul a fost constant alături de Codin Maticiuc, a urcat pe scenă, s-a bucurat când camerele de filmat îl surprindeau. 

Vedete la avanpremiera "Miami Bici". Cine a văzut în exclusivitate sărutul dintre Codin Maticiuc şi BRomania

Codin Maticiuc şi Matei Dima (sau BRomania, aşa cum este cunoscut de public) joacă rolurile principale în filmul "Miami Bici", comedia produsă chiar la Miami şi a cărei avanpremieră a fost aşteptată cu sufletul la gură în România.

Filmul spune povestea a doi români, Ion şi Ilie, care pleacă în Statele Unite ale Americii ca să atingă visul american şi să se îmbogăţească.  Pe lângă scenele pline de umor autohton, protagoniştii sunt surprinşi într-o ipostază cel puţin inedită, care a stârnit curiozitatea fanilor: sărutul dintre Codin Maticiuc şi BRomania, care au dezvăluit de curând că au tras nu mai puţin de cinci duble pentru a ieşi perfect momentul.