News

Florin Busuioc, declaraţii neaşteptate despre COVID-19: "Virusul ăsta n-a apărut din neant. A fost creat"

Florin Busuioc, declaraţii neaşteptate despre COVID-19: "Virusul ăsta n-a apărut din neant. A fost creat" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Mulţi dintre colegii lui au fost infectaţi cu temutul virus, iar el face declaraţii neaşteptate. Iată ce a spus Florin Busuioc în direct la TV despre coronavirus. 

Florin Busuioc, celebrul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV, şi-a spus părerea în direct la Pro TV despre coronavirus, miercuri dimineaţă, înainte de a prezenta starea vremii. Imediat după ce Mihai Dedu a prezentat ştirea cu protestele de la Kiev, Busu a început să vorbească despre teoria sa privind pandemia:

„Micii comercianţi au fost zdravăn de tot loviţi. Nu marile companii, pentru că marile companii... e altă treabă”, a declarat Busu. Prezentatorii au încercat să schimbe descuţia, să pornească un nou subiect dar Florin Busuioc a continuat: „Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate”

Busu are 104 de kilograme şi vrea neapărat să slăbească!

Florin Busuioc petrece acum mult mai mult timp acasă, alături de soţie şi de copii. Din cauza pandemiei nu a mai urcat pe scenă de luni bune, actorul duce dorul spectacolelor de teatru, întâlnirilor cu colegii: "Fetiţele fac scoală online şi nu le place. Nici mie nu-mi place că se face şcoală online, mi-ar fi plăcut să fie fizic la şcoală, să socializeze. Catinca a trecut în clasa a V-a, a ajuns la liceul George Coşbuc, şi nu-şi cunoştea colegii, doar foarte puţini. Online-ul ne privează de această socializare, care mie mi se pare importantă, mai ales la vârsta aceasta fragedă. În primul rând, pentru că ei dacă nu socializează direct, fizic, vor fi agăţaţi de nişte device-uri, de telefoane, de tablete ca să-şi acopere această lipsă de socializare. Aceasta este situaţia, dar dacă tot se face şcoala online, să fie proiecte de grup cu copiii la istorie, ştiinţele naturii, ecologie, relaţii sociale, lucruri de genul acesta s-ar putea face.", a spus el pentru click.ro. Actorul a mai dezvăluit că s-a îngrăşat, acum cântăreşte aproximativ 104 kilograme. Din ce cauză?

Foto: Pro TV

Modifică Setările