News

Kirk Douglas a fost suspect în dispariţia unei starlete de la Hollywood. Ce s-a întâmplat cu Jean Spangler

Kirk Douglas a fost suspect în dispariţia unei starlete de la Hollywood. Ce s-a întâmplat cu Jean Spangler camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Misterele şi crimele tind să capteze atenţia oamenilor în general. Cu toate acestea, atunci când o celebră vedetă este subiectul poveştii, aceasta atrage şi mai mult atenţia, motiv pentru care cazul lui Jean Spangler a devenit atât de cunoscut.

Au trecut mulţi ani de la dispariţia ei, dar oamenii încă vorbesc despre acest caz bizar şi încearcă să-şi dea seama ce s-a întâmplat cu tânăra actriţă. Teoriile s-au învârtit de când a dispărut, dar niciuna dintre ele nu a fost confirmată vreodată, iar întrebările despre Jean continuă să curgă.

În momentul dispariţiei, Jean era o tânără mamă. Nu mai era căsătorită cu tatăl fiicei sale, dar era pe drumul cel bun la Hollywood . Spangler şi tatăl fiicei sale se căsătoriseră în 1942, dar divorţaseră şase luni mai târziu, pe motiv că bărbatul era violent. Cu toate acestea, cuplul a continuat să aibă o relaţie până când au devenit părinţi.. 

Iniţial, fostul soţ al actriţei a obţinut custodia fiicei, dar Spangler a luptat şi, în cele din urmă, a avut câştig de cauză. Relaţia cu fostul ei soţ era însă una tensionată.

Deoarece avea custodia deplină a fiicei sale şi se lupta constant cu fostul ei soţ pentru pensia de întreţinere a copilului, tânăra dansa în cluburi de noapte şi accepta roluri mici. Când a dispărut fără urmă, se bucura de un moment deosebit în carieră şi era pe cale să devină celebră.

Detaliile din noaptea dispariţiei au fost analizate şi inspectate din toate unghiurile posibile, deoarece era dificil de înţeles unde a mers şi cum de nu a mai fost văzută niciodată. 

În momentul dispariţiei ei, Spangler locuia cu mama ei. Cu toate acestea, femeia plecase în vizită la o familie din Kentucky, iar Spangler a trebuit să-i ceară cumnatei sale să aibă grijă de fiica ei. În acest timp, s-a dus la muncă şi s-a întâlnit cu fostul ei soţ în legătură cu pensia restantă.

La ora 17:30, Jean şi-a întrebat cumnata cum arată, apoi i-a spus fiicei sale că pleacă la lucru. Şi-a luat rămas bun de la amândouă şi a plecat fără să spună când va reveni..

La două ore după ce a părăsit reşedinţa, a sunat pentru a-i spune cumnatei sale să nu o aştepte, pentru că va lucra într-un schimb complet de opt ore şi nu va ajunge acasă decât a doua zi dimineaţă. Apoi a vorbit cu fiica ei şi a închis telefonul. 

Cumnata lui Spangler nu s-a gândit la nimic când s-a trezit şi nu a văzut-o, dar când aceasta nu a ajuns acasă în seara respectivă a ştiut că ceva nu este în regulă şi a alertat imediat poliţia. 

Ancheta despre dispariţia lui Spangler a început în noaptea când a fost văzută ultima dată şi a rămas nerezolvată până în prezent. 

Poliţia a aflat că Jean nu fusese la muncă în seara aceea. Niciunul dintre angajatorii ei nu îi ceruse asta şi nimeni nu o văzuse în jurul vreunui studio.

Fostul soţ al lui Spangler a fost contactat. Anchetatorii au vrut să ştie dacă s-au întâlnit pentru pensia alimentară. Acesta a spus că nu mai ţineau legătura de luni de zile, iar actuala soţie i-a susţinut declaraţia.

Poliţişti au ştiut atunci că acest caz este unul dificil, pentru că nu existau suspecţi. Cu toate acestea, când poliţia i-a descoperit poşeta într-un parc din apropiere, suspecţii au început să iasă. 

Anchetatorii au găsit geanta într-un parc nu prea departe de apartamentul ei. Cureaua poşetei era deteriorată, dar în interior au găsit unele dintre lucrurile ei personale, actul ei de identitate şi o hârtie scrisă. Nota părea să confirme că urma să vadă un medic în legătură cu o chestiune care nu mai putea aştepta. 

Biletul nu era semnat, dar anchetatorii au dedus că Spangler l-a scris. Nota era adresată unui bărbat pe nume Kirk. Nu exista nicio modalitate de a şti cine este Kirk , dar s-a crezut că ar fi putut fi Kirk Douglas, pe care Spangler îl întâlnise pe platourile de filmare.

Suspiciunea în privinţa lui k Douglas a crescut după ce le-a spus poliţiştilor că nu a întâlnit-o niciodată pe Spangler, dar mai târziu şi-a schimbat povestea. El a spus că şi-a amintit-o, dar nu a avut niciun contact cu ea. 

De asemenea, se credea că, pentru că dansa în cluburi de noapte frecventate de mafioţi, s-ar fi putut amesteca în ceva necurat, ceea ce a dus la dispariţia ei, dar acest lucru nu a fost niciodată dovedit. 

Spangler şi fostul ei soţ au avut o relaţie tensionată, iar bărbatul a fost, aşadar, suspectat. Cu toate acestea, poliţia nu a putut dovedi că a avut vreo implicare în caz.

Se spune că nota pe care Spangler a lăsat-o în poşetă i-ar fi făcut pe anchetatori să creadă că urma să vadă un medic pentru o întrerupere de sarcină. La acea vreme, acest lucru era ilegal şi trebuia făcut în secret. Asta i-ar fi putut provoca moartea, iar nimeni nu ar fi raportat din cauza modului în care s-a produs.

În timp ce teoriile despre fostul soţ, sarcina întreruptă, şefii mafiei şi iubiţi dispăruţi nu au fost niciodată dovedite, există o altă pistă care pare să apară de nenumărate ori. 

Unii oameni cred că ucigaşul în serie Black Dahlia ar putea avea ceva de-a face cu dispariţia ei fără urmă. Criminalul viza la acea vreme femeile tinere. Teoriile despre dispariţia ei se discută şi astăzi.

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Cum să alegi parfumul potrivit

Beauty

Cum să alegi parfumul potrivit

Modifică Setările