News

La mare, la soare. Vedetele şi-au petrecut sărbătorile de iarnă la plajă. Uite cât se bine arată în costum de baie!

La mare, la soare. Vedetele şi-au petrecut sărbătorile de iarnă la plajă. Uite cât se bine arată în costum de baie! camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

În loc să se bulgărească cu zăpadă prin Aspen şi să schieze pe pârtie, aceste staruri au preferat căldura soarelui în vacanţa lor de iarnă. Şi, zău aşa, cine le poate blama?

Eva Longoria

Actriţa din Neveste disperate a vizitat-o pe prietena ei Victoria Beckham în Marea Britanie, de sărbători, după care şi-a prelungit binemeritata vacanţă. După Crăciun, Eva a evadat, împreună cu familia ei, tocmai în Mexic, mai exact în Cabo San Lucas, locul preferat de celebrităţile americane.

Eva, alături de Victoria Beckham şi familia ei, de Crăciun

Longoria şi-a făcut selfie-uri în costumul de baie, după care s-a pozat şi cu copilul ei, simpaticul Santiago, care s-a bucurat din plin de razele soarelui şi de valurile oceanului.

De când a reuşit să scape de surplusul de kilograme acumulat în timpul sarcinii, actriţa de 44 de ani nu se mai satură să-şi afişeze fizicul desărvârşit. Adevărul e că arată foarte bine, având în vedere faptul că a devenit mamă abia anul trecut, că are o înălţime care nu prea o avantajează (1,57m) şi o vârstă la care parcă devine mai greu să slăbeşti oricând îţi doreşti…

Modifică Setările