Robert De Niro e tot mai gârbovit, dar nu se lasă de iubit! Cum a fost surprins starul, în Grecia, alături de iubită

1 iunie, 2022
robert1 jpg

La 78 de ani, Robert De Niro nu se desparte de iubită nici pe platourile de filmare. Actorul se află în Grecia unde filmează pentru producția Soldier.

Starul o are alături pe Tiffany Chen, dar și pe fiica sa, Helen Grace, în vârstă de 10 ani, pe care o împarte cu fosta sa soție, Grace Hightower  Cei trei au fost surprinși, zilele trecute la o plimbare prin Salonic. Tiffany  purta o rochie verde sub genuchi, la care asortase o pereche de sandale maro. Robert, care pare tot mai apăsat de vremuri și are o imagine total schimbată, semn că anii își spun cuvântul, a optat pentru o ținută lejeră, un pantalon închis la culoare și o tunică neagră.

Robert și Tiffany nu au vorbit despre relația lor în tot acest timp, dar și-au manifestat dragostea de mai multe ori în public.

robert5 jpg

Actorul a fost văzut cu Tiffany și anul trecut, în timpul unui sejur în Franța, când s-au sărutat și s-au ținut de mână. La începutul acestui an, legendarul actor a fost surprins din nou alături de Tiffany, de această dată la Universitatea Cambridge, precum și pe iahtul de 200 de milioane de dolari al prietenului său James Packer.

robert4 jpg

Robert trăiește această poveste în timp ce duce o bătălie chinuitoare cu fosta sa soție, Grace. Cei doi încearcă să divorțeze din decembrie 2018.

În aprilie, un judecător a decis ca fosta soție a actorului, în vârstă de 66 de ani, să primească un milion de dolari anual și cei doi să își împartă veniturile după ce și-au vândut casa de 20 de milioane de dolari.

Robert și Grace s-au căsătorit în 1997, s-au despărțit în 1999, apoi au reluat relația, și-au reînnoit jurămintele în 2004, înainte ca el să depună divorțul în 2018.

Inițial, cei doi s-au certat pentru custodia copilului lor de 10 ani, dar acum lupta se dă pe bani și bunuri.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg