News

Miley Cyrus şi Cody Simpson s-au despărţit după 10 luni de relaţie. Cântăreaţa nu are noroc în dragoste

Miley Cyrus şi Cody Simpson s-au despărţit după 10 luni de relaţie. Cântăreaţa nu are noroc în dragoste camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ehhh...iată că iubirea lor nu a ţinut până la adânci bătrâneţi, ca în basme, ci doar 10 luni. S-au iubit intens, dar şi-au spus rapid ADIO! Despre Miley Cyrus şi Cody Simpson este vorba! Iată că s-au despărţit când ne aşteptam mai puţin!

Credeam că el e marea ei iubire, că se împacă bine şi că sunt suflete pereche! Nu, ne-am înşelat! Miley Cyrus şi Cody Simpson au apărut pentru prima dată în octombrie 2019 ca un cuplu, la doar două luni de când s-a aflat public că artista şi soţul ei de la acea vreme, Liam Hemsworth, s-au separat. Oare nu şi-a vindecat rănile şi s-a avântat rapid într-o nouă poveste de iubire?

Cert e că acum cântăreaţa şi Cody Simpson nu mai formează un cuplu. S-au depărţit la doar 10 luni de când au recunoscut că sunt împreună. Conform TMZ, cei doi s-au separat de câteva săptămâni. Trist e că Miley Cyrus nu are deloc noroc în dragoste. Mariajul ei lui Liam Hemsworth a durat mai puţin de un an, iar în august 2019 s-au despărţit. Se pare că artista ar fi avut o scurtă aventură cu Kaitlynn Carter, înainte de Cody Simpson. 

În schimb, el a avut o relaţie serioasă cu supermodelul Gigi Hadid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

captain’s dance with the devil

O postare distribuită de CS (@codysimpson) pe

Cine e Cody Simpson? Şi bărbaţii îl consideră atrăgător, nu numai femeile

Chiar şi bărbaţii îl consideră irezistibil. Nu doar Miley Cyrus. Şi încă bărbaţii care se declară heterosexuali. "Trupul tău este un tărâm minunat!" Cine a spus asta despre Cody?

Îl cheamă Cody Simpson, are 22 de ani şi este un artist australian multitalentat: cântă, dansează, compune muzică, joacă în filme... Internată de urgenţă, cu amigdalită, Miley a fost vizitată la spital acum luni de zile chiar de Cody Simpson, artista scriind: "Când te vizitează iubitul....". Miley a confirmat atunci relaţia cu Simpson, iar Justin Bieber, proaspăt însurat cu Hailey Baldwin, nu s-a putut abţine să nu comenteze: "Trupul tău este un tărâm minunat!". Ba  mai mult, Justin a sugerat şi o întâlnire în 4: El, cu Hailey + Miley cu Cody.

Foto: Instagram

Modifică Setările