Agenda

Mini-stagiune Horaţiu Mălăele la Castelul din Inima Capitalei

Mini-stagiune Horaţiu Mălăele la Castelul din Inima Capitalei

Marele Horaţiu Mălăele prezintă, în luna iunie, o serie de recitaluri de zile mari, într-o mini-stagiune teatrală la Le Château - Castelul din Inima Capitalei. Actorul va avea o reprezentaţie de excepţie, prin intermediul a patru piese, alese dintre cele mai de succes opere în care acesta a jucat de-a lungul timpului.

Astfel, în decorul unic al Le Château, vor fi puse în scenă următoarele piese,  după cum urmează:

-  4 iunie – Sunt un orb –  recital marca Horaţiu Mălăele – durata: o oră (fără pauză)

- 16 iunie – Ediţie Specială – cu Horaţiu Mălăele, Bogdan Mălăele şi muzicianul Radu Captari

  • 18 iunie – Podu’ – regia Horaţiu Mălăele – cu Horaţiu Mălăele, George Ivaşcu şi Meda Victor
  • 30 iunie – Cafeneaua – cu Horaţiu Mălăele, Dana Dogaru şi Emilia Popescu

Le Château – Castelul din Inima Capitalei a lansat, începând cu luna mai, un nou produs artistic de succes – Teatru la Castel. Un concept ce combină armonios experienţa vizionării unui spectacol de teatru de calitate în eleganta sală de bal a Castelului cu cea a unei cine rafinate, pregătită cu pasiune, special pentru aceste evenimente, de către maeştrii bucătari ai Le Château, proiectul „Dinner & Show” reprezintă o alternativă culturală şi gastronomică complexă, într-un mediu exclusivist şi elegant, în centrul oraşului.

Prima reprezentaţie din seria "Dinner & Show”, organizată de Le Château în data de 17 mai, a fost un real succes, piesa jucându-se cu casa închisă, în faţa unui public care a gustat din plin umorul neconvenţional din “Neveste de fotbalişti”, prima apariţie a Magdei Catone în calitate dublă de actor şi regizor.

“Dinner&Show” sau “Dinner Theater” este o formă de divertisment care a cunoscut un succes fulminant în Statele Unite ale Americii şi care a ajuns să fie extrem de apreciată şi în Europa. Acest concept are loc, de obicei, în localuri exclusiviste, care au capacitatea de a asigura funcţionalitatea unei săli de teatru, precum şi servicii asociate unui restaurant premium. Mai exact, îl putem asocia cu acel spaţiu unde publicul poate participa la o cină romantică, după care, în acelaşi spaţiu, este vizionată şi o piesă de teatru sau un spectacol. Pachetul îmbină latura culturală cu cea gastronomică, ambientul formal cu cel informal, alături de decorul elegant al piesei de teatru, savoarea preparatelor culinare cu satisfacţia întâlnirii cu artişti cu notorietate, toate acestea redând spiritul cultural şi prezentarea unor spectacole de calitate în locaţii exclusiviste.

Mai multe detalii despre conceptul Dinner & Show - Teatru la Castel, rezervări, precum şi informaţii despre modalitatea de acces, pot fi obţinute accesând www.le-chateau.ro sau la numerele de telefon 0725.333.333, 0735.224.444, 0720.033.133.

Modifică Setările