Gossip

Obsesia lui Charlie Chaplin pentru adolescente. Pedofilia în Vechiul Hollywood

Obsesia lui Charlie Chaplin pentru adolescente. Pedofilia în Vechiul Hollywood

Personajul inocent pe care starul filmelor mute îl interpreta pe marele ecran nu se asemăna deloc cu cine era actorul în viaţa reală…

Charlie Chaplin avea o slăbiciune pentru femeile foarte tinere, de fapt pentru adolescente. Când avea 29 de ani s-a însurat pentru prima dată, iar la altar l-a însoţit o puştoaică de numai 16 ani, pe nume Mildred Harris (cu care s-a însurat în 1918). Mariajul lor n-a durat mult (până în 1920), cel mai probabil diferenţa de vârstă dintre cei doi soţi şi-a spus cuvântul. Aşadar Chaplin a divorţat şi a început să-şi caute o nouă nevastă.

Surprinzător sau nu, a doua soţie a lui Charlie avea tot 16 ani! În 1924, adolescenta Lita Grey s-a măritat cu starul filmelor City Lights, Modern Times şi The Great Dictator pentru că se afla într-o situaţie delicată – era însărcinată. Doar că mariajul celor doi nu a rezolvat problema tinerei, dimpotrivă. Cei doi soţi au avut numeroase discuţii în contradictoriu, iar doamna Chaplin a şi declarat, la un moment dat, că partenerul ei de viaţă a încercat să o convingă să facă avort. Divorţul scandalos dintre ei – care s-a petrecut după 3 ani de mariaj – i-a afectat reputaţia celui mai mare actor al secolului XX.

Modifică Setările