News

Primele imagini de la "Survivor România", din Republica Dominicană. A început lupta dintre cele două echipe

Primele imagini de la "Survivor România", din Republica Dominicană. A început lupta dintre cele două echipe camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

“Survivor România” are premieră la Kanal D sâmbătă, 18 ianuarie, la ora 20:00, şi va putea fi urmărit patru zile consecutiv, de sâmbătă până marţi.

Avem primele imagini de la “Survivor România”, cu cei douăzeci de concurenţi, Echipa Faimosilor şi Echipa Războinicilor, de la primele confruntări sportive, din Republica Dominicană. În prima ediţie “Survivor România”, difuzată mâine seară, la ora 20:00, concurenţii celor două tabere se vor duela pe traseul sportiv, într-o confruntare fără limite.

Imagini spectaculoase din cea mai dura competiţie sportivă televizată, strategii bine puse la punct, adrenalină la maximum şi reality sută la sută autentic, toate acestea sunt ingredientele unui show incendiar, care va ţine cu sufletul la gură, în faţă micilor ecrane, milioane de telespectatori.

Zece concurenţi curajoşi, încă necunoscuţi publicului larg, participă la „Survivor România"

Cei zece curajoşi îşi vor testa limitele fizice şi rezistenţă psihică în cea mai dură competiţie din istoria televiziunii. Diferiţi că vârstă şi preocupări cotidiene, aceştia sunt gata de confruntarea cu jungla Dominicană, pentru a-şi testa limitele în condiţii greu de imaginat omului obişnuit cu confortul modern. La start se află cinci fete şi cinci băieţi cu calităţi fizice de excepţie.