Vedete

Recunoşti prezentatorul? Acesta moderează de ani de zile una dintre cele mai urmărite emisiuni de la TV

Recunoşti prezentatorul? Acesta moderează de ani de zile una dintre cele mai urmărite emisiuni de la TV camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

L-ai recunoscut? Cu siguranţă urmăreşti şi tu emisiunea pe care o prezintă de o lungă perioadă de timp!

Sigur mai ai nevoie de câteva indicii pentru a descoperi cine este în poza de mai sus. Pe când era copil, elev, a ştiut ce drum vrea să urmeze. Îşi dorea tare mult să interacţioneze cu oamenii, să le descopere poveştile, şi iată că dorinţa i s-a îndeplinit, acum lucrează în televiziune.

Prezentatorul a făcut declaraţii despre copilăria lui, despre ambiţiile sale: "Acum trăim vremuri mult mai bune, în care poţi studia orice, în ţară sau în străinătate. Noi ne-am îndreptat spre domeniile în care se putea, chiar dacă simţeam că avem abilităţi în zona de comunicare, de producere de conţinut. Eu mi-am dat seama că îmi place să lucrez cu oamenii, să fiu în mijlocul unui eveniment, să pun muzică şi să fac atmosferă de pe vremea când eram elev şi făceam petreceri în apartamente, când părinţii nu erau acasă. Am fost DJ la radio, iar apoi m-a cucerit televiziunea", spunea acesta cu ceva vreme în urmă. 

Debutul l-a avut la radio, apoi a lucrat la TVR: "A fost o perioadă extraordinară, am avut o echipă de care sunt încă foarte ataşat, şi am făcut lucruri în premieră, depăşind audienţa medie a postului. Era o emisiune foarte vie, cu o energie incredibilă, provocam artiştii să fie foarte sinceri şi foarte buni, să se ridice la standarde înalte, fără playback, fără întrebări pregătite înainte. Nu este diferit faptul că şi acum, în emisiunea mea, cer de la invitaţii mei autenticitate, dar eram noi mai tineri, la început de drum, iar formatul era mai liber, îmi permitea să improvizez foarte mult"

A părăsit apoi TVR-ul pentru alt post de televiziune. Acum prezintă una dintre cele mai urmărite emisiuni de la TV.