Adevărul este că ”trec prin iad”. O prietenă a cuplului Kate Middleton - William face declarații șocante

7 mai, 2024

Traversarea unei boli poate fi una dintre cele mai grele încercări pentru un cuplu, mai ales când partenerii sunt atât de tineri. Viitori monarhi britanici nu aveau deloc timp pentru a-și pune viețile pe pauză, însă exact asta s-a întâmplat.

Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg

Dacă anul trecut străluceau și debordau de energie la evenimentele regale care curgeau pe bandă rulantă, în 2024 Prințesa Kate s-a retras complet din vizorul public, iar Prințul William își selectează atent evenimentele la care participă.

Potrivit unei apropiate a cuplului, cei doi soți ”trec prin iad”. Declarația șocantă a fost preluată de toate publicațiile din întreaga lume.

Amaia Arrieta a pus gaz pe foc cu declarația sa. Femeia este unul dintre designerii preferați de Casa regală britanică.

Kate Middleton și Prințul William „trec prin iad” în timp ce Prințesa face eforturi să-și vindece cancerul, susține prietena lor designer Amaia Arrieta.

Arrieta, care este stilista celor trei copii ai cuplului regal, Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 9 ani și Prințul Louis, 6 ani, a spus că este devastată de diagnosticul Prințesei de Wales.

„Am inima zdrobită în acest moment, acum ei trec prin iad, dar am speranța că-și vor reveni. Este o chestiune foarte personală și delicată”, a spus ea pentru Telegraph.

În martie, chiar înainte de Paște, când Prințesa era mai degrabă așteptată să își reia îndatoririle regale, Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer și că începe chimioterapia preventivă.

„În ianuarie, am fost supusă unei operații abdominale majore la Londra și la acea vreme se credea că starea mea nu este canceroasă. Operația a avut succes”, a spus ea într-un videoclip emoționant.

„Cu toate acestea, analizele de după operație au constatat că totuși cancerul exista. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit că ar trebui să urmez chimioterapie preventivă și acum sunt în fazele incipiente ale acelui tratament.”

Ce-i drept, această terapie foarte invazivă este extrem de perturbatoare în organism. Kate Middleton este totuși o femeie puternică, iar britanicii o adoră și sunt convinși că va trece peste acest mare hop al vieții.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg