„Ea îl va iubi mereu! Asta e problema!”. Prietenii intervin în divorțul lui Jennifer Lopez de Ben Affleck

25 august, 2024

Prietenii lui Jennifer Lopez fac primele declarații după ce s-a aflat că vedeta divorțează de Ben Affleck. Conform apropiaților cântăreței, ea ar fi încercat să salveze căsnicia, însă actorul „are ceva întunecat în el”.

Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg

Întreaga lume a fost șocată când Jennifer Lopez a depus cererea de divorț de Ben Affleck săptămâna aceasta, după luni întregi de speculații privind despărțirea lor. Pentru vedetă nu a fost ușor, dimpotrivă!

Prietenii lui Jennifer Lopez au declarat pentru Page Six că artista visa că ar putea salva relația cu Ben Affleck, chiar dacă ei deja locuiau separat de luni de zile. „Îl iubește, îl va iubi mereu, asta e problema”, a spus unul dintre prietenii ei. 

Apropiații ei au sperat că Ben Affleck i se va alătura lui Jennifer Lopez în Hamptons pentru cea de-a 55-a aniversare a ei luna trecută, pe care a sărbătorit-o cu prietenii și familia la o petrecere cu tema „Bridgerton”, însă el a dezamăgit și nu a luat parte la petrecere. În schimb, în ultimele luni, Ben Affleck a fost văzut la Hollywood, inclusiv la Polo Lounge de la Beverly Hills Hotel, unde sursele au declarat pentru Page Six că acesta a fost văzut cu prietena Kick Kennedy, fiica în vârstă de 36 de ani a lui Robert F. Kennedy Jr.

În cele din urmă, Jennifer Lopez a cerut divorțul de Ben Affleck chiar la doi ani de la nunta lor fastuoasă din Georgia, Atlanta. Ea a cerut să elimine Affleck din numele ei de familie.

„Ea credea cu adevărat că aceasta este cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care a trăit-o vreodată și că, în sfârșit, va avea șansa ei la un basm real”, a declarat o sursă de la Hollywood care cunoaște cuplul.

„Pur și simplu nu s-a oprit să se gândească cine era bărbatul real din basm.” Sursa a adăugat că genul de „iubire mare în care crede Jennifer” „nu se află în ADN-ul lui Ben”. „Ben are un întuneric în el pe care nicio altă persoană nu îl poate repara. Fosta lui soție, actrița Jen Garner nu a putut să o rezolve, tot succesul din lume nu a putut să o rezolve.

Jennifer Lopez a dat pentru asta tot ce a avut; toată inima ei. Ar fi făcut orice pentru ca asta să meargă. S-a expus criticilor, ridiculizării și nenumăraților dezaprobatori care i-au spus că este o idee proastă, că este condamnată, că există un motiv pentru care nu a funcționat de prima dată”, a declarat sursa. „Dar ea nu a vrut să creadă asta - ea a crezut cu adevărat că dragostea va învinge totul.”

Și în 2003 au fost la un pas de căsătorie

Ben Affleck a revenit în viața lui Jennifer Lopez la doar câteva săptămâni după ce aceasta s-a despărțit de fostul ei logodnic, Alex Rodriguez, în aprilie 2021.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 2002 pe platoul de filmare al filmului „Gigli”, când Lopez era căsătorită cu cel de-al doilea soț al ei, Cris Judd. După ce a divorțat de el în 2003, ea și Affleck au făcut publică idila lor. 

Plănuiau să se căsătorească prima dată pe 14 septembrie 2003, însă cuplul a amânat și a anunțat despărțirea patru luni mai târziu.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
Ela Craciun, cu Nicholas si Alexandru   Instagram jpg
Ilinca Vandici si Zian in prima zi de clasa I   Instagram jpg
Adela il bate pe Radu Valcan 2 jpg