Muncește cu gândul la soția bolnavă de acasă! Unde a apărut de data aceasta Prințul William

1 mai, 2024

Prințul William are apariție după apariție, în timp ce soția lui, Kate Middleton e acasă, urmează un tratament după ce a fost diagnosticată cu cancer!

Prințul William Foto Getty Images (1) jpg

În ziua în care tatăl său, Regele Charles, și-a reluat îndatoririle publice pentru prima dată de când a dezvăluit că suferă de cancer, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, s-a îndreptat ieri spre nord-estul Angliei pentru evenimente care au evidențiat criza climatică și au abordat problema sănătății mintale.

Prințul William, care lucrează singur în timp ce soția sa, Kate Middleton, urmează un tratament pentru cancer, și-a început dimineața cu o vizită pentru a celebra activitatea organizației Low Carbon Materials, finalist pentru proiectul său de mediu, Earthshot Prize. Compania cu sediul în Seaham, County Durham, realizează produse de ultimă generație, cu emisii de carbon negative. Prințul William a purtat un halat de laborator, ochelari și mănuși, în timp ce i s-a arătat o parte din procesul de fabricare a betonului cu emisii reduse de carbon. 

În timpul vizitei, Prințul William a aflat cum nominalizarea la Premiul Earthshot a impulsionat compania lor, care a fost înființată de trei studenți doctoranzi în știința materialelor cu viziunea de a deveni un lider mondial în domeniul materialelor de construcție cu emisii reduse de carbon și ecologice.

Cea de-a doua vizită a Prințului William a fost pentru a deschide James' Place Newcastle, în orașul Newcastle-Upon-Tyne. Organizația caritabilă oferă o linie de salvare crucială pentru bărbații care se confruntă cu gânduri sinucigașe și este cel mai recent dintre cele câteva centre administrate de organizația caritabilă a viitorului rege al Marii Britanii.

Problema sinuciderii bărbaților face parte, de asemenea, din campania mai amplă a lui William privind sănătatea mintală și este un subiect la care și-a asumat un rol de lider în a ajuta la creșterea gradului de conștientizare. 

În timpul vizitei sale la centru, Prințul William s-a întâlnit cu foști clienți și cu personalul pentru a afla cum îi sprijină organizația caritabilă. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regina Silvia, GettyImages jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0869484786 jpg
Printesa Tatiana si Printul Nikolaos al Greciei si Familia Regala a Greciei in 2023   GettyImages 1467277064 jpg
Kate Middleton, tandră cu Prințul Louis, Profimedia (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu au plecat la Luxemburg   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charles și Camilla la Chelsea Flower Show, Profimedia (1) jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Pippa Middleton nuntă Foto Getty Images (5) jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg