Răspunsul surprinzător al lui Harry la cea mai incomodă întrebare: „Te bucuri că te-ai întors acasă?”

9 mai, 2024

După ce și-a atacat public familia și a comentat negativ la adresa guvernului britanic, care nu e dispus să plătească pentru siguranța lui și a familiei sale după plecarea din țară acum trei ani, Harry de-abia dacă mai calcă pe tărâm britanic. Iar acum, când a făcut-o, a fost întrebat dacă se bucură să se afle acasă. Reacția lui lasă, însă, loc de interpretări...

Prințul Harry  foto   GettyImages jpg

Prințul Harry a stat doar câteva ore în Marea Britanie, în cursul zilei de ieri, după care a zburat spre Nigeria, unde va participa la un evenimt însoțit de soția sa, Meghan Markle. Aflat singur în Londra, fiul cel mic al Regelui Charles a marcat un moment important al Invictus Games, aniversarea a zece ani de când a fost lansat acest proiect de mare amploare.

În drum spre mașina sa, de la Central London, Harry a fost întrebat „Te bucuri că te-ai întors acasă?”, iar răspunsul lui spune multe.

În cursul dimineții de ieri, când Harry a sosit pe tărâm natal, a făcut cu mâna mulțimii adunate pentru a-l vedea și a primit o întrebare incomodă de la un cameraman care îl aștepta să apară. Reacția prințului i-a surprins pe mulți. În loc să dea un răspuns politicos, care să facă pe plac mulțimii adunate ca să-l salute, acesta a zâmbit forțat și a spus doar atât: „Mă bucur să vă văd!”, după care a urcat în Land Roverul cu care venise.

image

Această reacție, percepută ca destul de neplăcută de mulți, vine după ce prințul a dezvăluit că tatăl lui, Regele Charles al III-lea, e prea ocupat ca să-l primească pentru o scurtă vizită. Ducele de Sussex a confirmat că nu se va întâlni cu Regele din cauza programului aglomerat al acestuia, care a primit recent undă verde de la medici să-și reia activitatea oficială în toiul luptei sale cu cancerul: „Din păcate nu va fi posibilă o vizită, din cauza programului aglomerat al Majestății Sale”, a ținut să precizeze un reprezentant de-ai prințului.

„Bineînțeles că Ducele înțelege că tatăl lui are un program aglomerat cu angajamente și diverse alte priorietăți și speră să-l vadă curând”, a continuat declarația sa oficială.

Se poate observa dezamăgirea prințului chiar și în răspunsul pe care i l-a dat cameramanului britanic. Harry de-abia declarase, în timpul unui interviu cu presa americană, că „Îmi iubesc familia!”. Și nu se referea la Meghan și la cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet... Cu acea ocazie, ducele și-a eprimat dorința ca boala de care suferă tatăl lui să poată reuni familia regală și a menționat că vor urma mai multe deplasări în UK din partea lui.

Mai multe pentru tine...
Prințul Harry  GettyImages jpg

Prințul Harry a comemorat 10 ani de la înființarea Invicturs Games în Londra, unde a susținut un mic discurs la Catedrala St. Paul. În timp ce participa la summitul organizat la sediul Honourable Artillery Company, acesta a ținut să spună următoarele: „Câteodată… privești înapoi și realizezi ce ai făcut…”. Se referea la realizări, în mod sigur, însă poate era și o introspecție binevenită la prințul… rătăcitor, care putea să fie politicos și să spună că s-a simțit minunat acasă.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg