Rutina draconică de fitness a Reginei! Letizia are un posterior impresionant, in ciuda siluetei firave

24 aprilie, 2024

Umeri perfect conturați, brațe subțiri, însă cu o musculatură vizibilă, siluetă alungită și tonifiată, abdomen plat, fără niciun fir de grăsime. Regina Spaniei ne inspiră, căci la 51 de ani arată impecabil.

Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg

Și nu, nu se datorează doar geneticii, căci un asemenea corp fit ca al Letiziei se construiește în timp, cu consecvență și exerciții săptămânale care să susțină musculatura.

Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (2) PNG

Frumoasa Letizia este una dintre cele mai active regine ale lumii. Și când nu se află la evenimente regale sau în vizite externe, își alocă timp pentru a munci din greu în sala de fitness.

Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (6) jpg

Iar regimul său de viață pare unul draconic, în primă fază. Greu este până te obișnuiești, întrucât rutina de fitness poate deveni în scurt timp o adevărată pasiune, după ce înțelegi cât de bine îți face fizic și psihic.

Noi am întrebat un expert în fitness care ar putea fi rutina Reginei Letizia, pentru o siluetă atât de zveltă și de tonifiată. Ne-a răspuns Ovidiu Gâscă, antrenor de fitness și instructor personal cu o experiență de peste 10 ani în domeniu.

Specialistul dezvăluie că o siluetă atât de tonifiată în cazul femeilor trecute de 45 de ani necesită o abordare extinsă: mai exact, o alternare a antrenamentelor cu greutăți, care probabil sunt în jur de 4 sau 5 pe săptămână în cazul Reginei, plus două sau trei sesiuni de cardio în cadrul aceleiași săptămâni.

Sunt recomandate flotările, tracțiunile, iar pentru fesieri atât de fermi ca ai Letiziei este nevoie să faci următoarele exerciții: mers fandat, îndreptări cu greutăți, hip thrust cu bara de greutăți. De asemenea, specialistul în fitness Ovidiu Gâscă e de părere că Regina Letizia își antrenează cu greutăți inclusiv brațele și umerii. Pentru a rămâne atât de fit și de zveltă, fără mușchi dezvoltați excesiv, Regina Letizia mai mult ca sigur și-a introdus cu regularitate și sesiunile cardio, însă este foarte atentă pe partea de alimentație, căci doar combinate aceste aspecte pot da rezultate atât de frumoase.

Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (5) jpg

Ca recomandare a specialistului pentru doamnele care doresc să arate regal și care fac sport în mod susținut este să consume cât mai puține lactate, iar dacă o fac, să nu opteze pentru brânzeturi grase, ci pentru iaurturi și chefir. Ovidiu Gâscă, analizând silueta Reginei Letizia, concluzionează că, mai mult ca sigur, produsele cu zahăr nu își găsesc locul în dieta soției Regelui Felipe. De asemenea, nu consumă sucuri acidulate, altfel probabil că ar avea o distensie abdominală.

”Postura sa impecabilă denotă că a fost activă și în adolescență, mai mult ca sigur are un istoric sportiv”, ne-a mai precizat specialistul.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg