A vrut să îl dea gata pe Ben Affleck! Cum arată cele trei rochii de mireasă purtate de Jennifer Lopez

24 august, 2022
nunta31 jpg

Jennifer Lopez le-a oferit fanilor o poză cu rochia ei de mireasă.

Artista îl are, în sfârșit, alături pe Ben Affleck și nunta la care a visat o viață. Cei doi și-au jurat iubire veșnică în Georgia, într-un cadru de poveste, unde fiecare detaliu pare să fi fost gândit temeinic.  Solista și-a arătat rochia de mireasă în care a strălucit în cel mai important moment al vieții ei, prima dintre cele trei, pe o rețea de socializare.

Lauren nu proiectează de obicei rochii de mireasă. De fapt, rochia transparentă de culoare crem pe care a făcut-o când Priyanka Chopra s-a căsătorit cu Nick Jonas în India, în 2018, a fost a patra din toată cariera lui. Costul a fost estimat la două milioane de dolari, deoarece rochia avea perle, peste 11.000 de cristale Swarovski și mii de paiete, precum și dantelă lucrată manual. Rochia de mireasă aleasă de Lopez poate ajunge la un milion de dolari, deoarece nu avea perle cusute sau alte pietre prețioase, dar era prevăzută cu o trenă cu volane făcută manual. 

Lopez, în vârstă de 53 de ani, a purtat în ziua cea mare o creație Ralph Lauren cu mâneci scurte, un spate decupat și trenă, amplificând și mai mult factorul dramatic cu un voal lung care a fost purtat de copiii cuplului : J.Lo's gemenii Max și Emme, 14 ani, și copiii lui Affleck, Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani.

Și celelalte rochii au fost spectaculoase, una dintre ele fiind dominată de cristale Swarovski și alta, tip sirenă, de șiruri de perle. Artista și-a completat look-ul cu cercei Mikimoto cu perle și diamante.

Mai multe pentru tine...

Mirele a purtat un smoking alb Ralph Lauren, pantaloni negri și un papion la fel- ținuta este izbitor de asemănătoare, dacă nu exact aceeași, cu cea purtatată de actor la Las Vegas când cei doi s-au căsătorit oficial. Cei trei copii ai săi și gemenii lui J.Lo au purtat, de asemenea, ținute Ralph Lauren.

Violet Affleck, 16 ani, a ales o rochie de bal uluitoare, în timp ce frații Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani, au optat pentru un costum și, respectiv, un smoking, similare cu cele purtate de gemenii lui Lopez, Max și Emme Muñiz, de 14 ani.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg