Frumoasă ca un manechin! Roxana Ciuhulescu a uimit ieri seară la evenimentul Andreei Marin

25 aprilie, 2024

Palatul Parlamentului a devenit, pentru o seară, locul select de întâlnire a unor celebrități care au răspuns invitației de-a se alătura galei „Nu există nu se poate!”.

Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg

Sunt învingători din toate domeniile: artă, medicină, sport de perfomanță ori oameni cu o carieră impresionantă și oameni cu idei îndrăznețe, care au schimbat viața comunității în bine. Pentru toți acești „eroi” moderni, Andreea Marin a organizat o fabuloasă gală de premiere prin care să aducă un omagiu talentelor, eforturilor și implicării celor care au adus plus valoare în domeniile lor de activitate.

Evenimentul denumit “Nu există nu se poate!” (în ton cu sloganul propriu vedetei și care a și dat numele unei campanii) și organizat de Fundația ”Prețuiește Viață” la Palatul Parlamentului, în prezența a o mie de invitați, a beneficiat și de un spectacol de modă pus în scenă de analistul Alin Gălățescu, care are deja o istorie frumoasă de colaborare cu Andreea Marin.

Astfel, în cadrul așa-numitelor „Oscaruri românești”, mai multe celebrități au fost invitate să defileze pe podiumul de modă, printre ele aflându-se și Roxana Ciuhulescu, fostă sportivă, prezentatoare de televiziune, fost consilier la Ministerul Sportului și om implicat în multe acțiuni de voluntariat pentru diverse cauze umanitare.

„Cine mi-ar fi spus că voi defila pe podium ca un super model, aș fi zis că glumește”, spune cu sinceritate Roxana Ciuhulescu. „Aseară, Palatul Parlamentului a fost gazda evenimentului “Nu există nu se poate!”, o gală extraordinară organizată de Andreea Marin. Eleganța și înalta ținută a galei au fost susținute de talentatul Alin Gălățescu, în calitatea sa de director artistic al evenimentului. Am defilat pe podium îmbrăcată într-o rochie superbă semnată de designerul Antonia Nae Designs în care m-am simțit ca la 20 de ani. Mulțumesc Andreea, Alin și Antonia pentru această invitație, sunt onorată!”, a mai spus Roxana Ciuhulescu, care a arătat ca un manechin în rochia lungă transparentă, din dantelă neagră. Și asta după două sarcini, care n-au lăsat nicio urmă pe silueta sa!

Foto: Mihai Solovastru Photography



Recente pe Ok! Magazine

Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg