Ce bine arată la 56 de ani! Janet Jackson, invitata surpriză de la Balul Rozelor din Monaco

12 iulie, 2022

Cântăreața a fost, pentru o seară, partenera lui Christian Louboutin, cel care sub semnătura căruia s-a desfășurat celebrul bal din Principat.

Janet Jackson la Balul Rozelor (2) jpg

Weekendul trecut, Monaco, micul principat aflat la granița dintre Franța și Italia, a fost din nou în fierbere, seria evenimentelor estivale continuând cu celebrul Bal al Rozelor.

Acesta este unul dintre cele mai aşteptate evenimente din Principatul Monaco, fiind găzduit de Prinţul Albert de Monaco şi soţia sa, Charlene, alături de surorile principelui, Caroline şi Stephanie. Totodată, este una dintre manifestările princiare folosite de Casa de Grimaldi pentru a oficializa diverse evenimente, precum logodne sau anunţarea naşterii vreunui moştenitor.

Anul acesta, Prințesa de Hanovra, ca președinte al Fundației Princess Grace, și creatorul de modă Christian Louboutin au ales împreună tema evenimentului: Bal de la Rose, Întoarcerea veselilor ani '20.

Printre invitații aleși pe sprânceană s-a aflat actrița Fanny Ardant, dar și cântăreața Janet Jackson, care a fost partenera de-o seară a lui Christian Louboutin la balul organizat în Salle des Etoiles (Sala Stelelor) din incinta Palatului Princiar.

Janet Jackson la Balul Rozelor (1) jpg

Janet Jackson a intrat în atmosfera balulului alegând o ținută all-black, la care a purtat o perucă tunsă ca-n epoca anilor '20, cu care a făcut furori. De altfel, chiar dacă outfitul său era o little black dress cu o mică trenă, Janet a scos-o din linia sa clasică obișnuită cu acel colier foarte rock cu lanțuri, cu multiplele brățări oversize negre și cu oja de un roz intens - un pic sfidând eticheta de Palat purtând acele sandale cu degetele la vedere.

Acesta a fost primul Bal al Rozelor orchestrat stilistic de Louboutin, până acum cel desemnat fiind regretatul Karl Lagerfeld, care în 2019 a murit la vârsta de 85 de ani din cauza complicațiilor cancerului pancreatic. Balul de vineri precede L'Exhibition(niste), o retrospectivă a lucrării lui Louboutin care se desfășoară până pe 28 august la Grimaldi Forum din apropiere.

Înființat de Prințesa Grace în 1954, Balul Rozelor este un concept filantropic și a fost organizat de fiica ei Caroline, Prințesa de Hanovra, de la moartea lui Grace în 1982. 

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg