News

Christian Sabbagh divorţează

Christian Sabbagh divorţează

Dacă 2013 a fost un an al divorţurilor şi al răsturnărilor de situaţie, nici 2014 nu pare să fie altfel. Prezentatorul ştirilor Kanal D completează lista vedetelor care au luat această decizie.

După 10 ani de căsnicie, Christian Sabbagh se desparte de soţia sa, Louise, dar vrea să managerieze situaţia în aşa fel încât fetiţa lor de 5 ani, Yasmine, să fie cât mai ferită de trauma despărţirii lor.

El a decis să facă public divorţul prin intermediul unei declaraţii de presă.

„Prin dificultăţile vieţii de cuplu, prin care trec eu şi soţia mea în acest moment, nu doresc nimănui să treacă. De comun acord, am hotărât, ca după 10 ani de căsnicie să mergem pe drumuri separate, cu dorinţa însă de a păstra o relaţie de prietenie.

Având în vedere că fructul iubirii noastre este reprezentat de micuţa Yasmine în vârstă de numai 5 ani, scopul meu este acela de a o proteja pe cât se poate de mult de această schimbare care s-a produs în viaţa noastră. În această clipă nu-mi doresc nimic altceva decât să-mi canalizez toată energia, forţa şi credinţa în Dumnezeu pentru a-mi ajuta copilul să depăşească aceste momente de răscruce cât mai bine cu putinţă“, spune prezentatorul TV în declaraţia sa de presă.

Christian şi Louise s-au cunoscut la o conferinţă de presă, la Poliţia Capitalei. Sabbagh era jurnalist, iar Louise era purtătorul de cuvând al instituţiei.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Fosta gimnastă Maria Olaru a devenit mămică

News

FOTO Fosta gimnastă Maria Olaru a devenit mămică

Discretă din fire, fosta campioană olimpică de gimnastică a ţinut departe de urechile presei relaţia sa cu deputatul Bogdan Diaconu, care i-a devenit între timp soţ şi care este şi tatăl copilului ei, născut astăzi.

Al cui este acest abdomen tonifiat?

News

Al cui este acest abdomen tonifiat?

Spune că nu merge la sală, ci preferă exerciţiile făcute acasă. Şi susţine că a ajuns în această formă cu doar o jumătate de oră de sport pe zi. Bine, la care adaugă înotul, parapanta, motociclismul…

News

Alina Sorescu a vorbit despre dieta pe care a urmat-o după sarcină

După ce a născut la începutul acestui an o fetiţă care acum a împlinit zece luni, cântăreaţa a reuşit să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Uite la ce dietă a apelat.

Uite cum arată fiica Emiliei Popescu

News

Uite cum arată fiica Emiliei Popescu

Actriţa este o prezenţă foarte discretă şi rareori vorbeşte despre familia sa. Aşa că nu mică ne-a fost mirarea s-o vedem scoţându-şi fata în lume, la prezentarea unei colecţii de modă.

Andreea Antonescu NU divorţează

News

Andreea Antonescu NU divorţează

Deşi s-a speculat în ultima vreme că mariajul ei ar avea probleme, cântăreaţa ne asigură că ea şi Traian Spak nu se gândesc să divorţeze şi că tot ce s-a scris pe marginea acestui subiect este doar o fabulaţie.

News

Gianina Corondan lucrează cu copiii

De când nu mai figurează pe lista angajaţilor televiziunii publice, vedeta s-a reorientat către lucrul cu copiii, cărora le predă lecţii de teatru. Vezi de unde i-a venit această idee de afacere.

Celia, cu burtica de viitoare mămică

News

Celia, cu burtica de viitoare mămică

Tânăra cântăreaţă, care s-a căsătorit anul acesta cu un român stabilit în Australia, Areli Ancuţa, va deveni mamă peste doar câteva luni. Iat-o etalându-şi cu mândrie burtica, chiar de Sărbători.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.