News

Christian Sabbagh divorţează

Christian Sabbagh divorţează

Dacă 2013 a fost un an al divorţurilor şi al răsturnărilor de situaţie, nici 2014 nu pare să fie altfel. Prezentatorul ştirilor Kanal D completează lista vedetelor care au luat această decizie.

După 10 ani de căsnicie, Christian Sabbagh se desparte de soţia sa, Louise, dar vrea să managerieze situaţia în aşa fel încât fetiţa lor de 5 ani, Yasmine, să fie cât mai ferită de trauma despărţirii lor.

El a decis să facă public divorţul prin intermediul unei declaraţii de presă.

„Prin dificultăţile vieţii de cuplu, prin care trec eu şi soţia mea în acest moment, nu doresc nimănui să treacă. De comun acord, am hotărât, ca după 10 ani de căsnicie să mergem pe drumuri separate, cu dorinţa însă de a păstra o relaţie de prietenie.

Având în vedere că fructul iubirii noastre este reprezentat de micuţa Yasmine în vârstă de numai 5 ani, scopul meu este acela de a o proteja pe cât se poate de mult de această schimbare care s-a produs în viaţa noastră. În această clipă nu-mi doresc nimic altceva decât să-mi canalizez toată energia, forţa şi credinţa în Dumnezeu pentru a-mi ajuta copilul să depăşească aceste momente de răscruce cât mai bine cu putinţă“, spune prezentatorul TV în declaraţia sa de presă.

Christian şi Louise s-au cunoscut la o conferinţă de presă, la Poliţia Capitalei. Sabbagh era jurnalist, iar Louise era purtătorul de cuvând al instituţiei.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările