Beauty

Aceste vedete dau tonul tunsorilor! Ce coafuri şi nuanţe de blond se poartă?

Aceste vedete dau tonul tunsorilor! Ce coafuri şi nuanţe de blond se poartă?

BERLIN, GERMANY - FEBRUARY 15: Actress Charlize Theron attends 'Cinema for Peace' gala during the 66th Berlinale International Film Festival at Konzerthaus in Berlin, Germany, on February 15, 2016. Mehmet Kaman / Anadolu Agency

Charlize Theron Hairstylistul Cristi Pascu recomandă câteva tunsori şic la care pot recurge femeile blonde pentru a atrage toate privirile şi în acest sezon.

„Blondele pot îndrăzni o tunsoare scurtă, de tip periuţă, urmând exemplul lui Charlize Theron în Mad Max. Această tunsoare te poate avantaja dacă ai o fizionomie frumoasă. Dacă vi se pare prea mult, putem urma exemplul lui Sharon Stone, care a ales un alt gen de tunsoare scurtă şi un blond perfect, ce îşi schimbă nuanţa în funcţie de modul în care bate lumina", spune Cristi Pascu.

Sharon Stone a trecut printr-o intervenţie pe creier.
Sharon Stone, cu celebra ei tunsoare scurtă

Atenţie, însă, blondul uniform nu mai este la modă, cel puţin pentru moment. Specialiştii în culori adoră să combine mai multe nuanţe de blond pentru un rezultat cu adevărat spectaculos.

"Blondul poate fi realizat de la un blond alb nordic până la un blond închis. Poţi avea rădăcinile închise şi vârfurile foarte deschise, aproape de alb, plecând de la şaten. În aceste combinaţii de închis cu deschis, totul pleacă de la rădăcină, de la o bază mai închisă. Pe scurt, ne putem juca cu o multitudine de culori. Asta ne permite să avem orice tunsoare", continuă Cristi Pascu.

51985361 Michael Jackson's daughter Paris Jackson was spotted getting coffee in Los Angele, California on March 2, 2016.  There have been reports of a recent downward spiral for Paris after breaking up with her ex, Chester Castellaw. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Paris Jackson, cu o tunsoare periuţă

Cristi Pascu recomandă şi vopsitul părului în culori ieşite din comun, mai ales în rândul adolescentelor.

„Putem purta blondul în foarte multe variante: rose, piersică, blond cu reflexe şi irizaţii violet. Nu trebuie să  uitam că blondul este culoarea care ne permite să folosim orice nuanţator şi să avem cu totul o altă nuanţă pentru câteva zile sau săptămâni, fără să fie nevoie de vopsit."

blond roz
Blond cu nuanţe de roz
Modifică Setările