News

Actriţe celebre care au dispărut de la Hollywood după ce au devenit mame

Actriţe celebre care au dispărut de la Hollywood după ce au devenit mame

În timp ce unele staruri stau în concediu de maternitate 1-2 ani, sau nici măcar atât, pentru altele, a fi mamă este un job 24/24, motiv pentru care au dispărut cu totul de la Hollywood. Vorbim despre actriţe pe care le ştim din diverse seriale de succes, unele chiar câştigătoare de premii importante, cum ar fi un Oscar sau un Glob de Aur. Iată la cine ne referim!

Tiffani Thiessen

A cunoscut succesul în seriale precum ”Saved by the Bell” şi ”Beverly Hills, 90201”. Însă, de atunci, Tiffani a cam dispărut de la Hollywood, deşi a mai semnat un contract modest pentru rolul lui Elizabeth Burke din serialul televizat ”White Collar”, care a fost difuzat din 2009 şi până în 2014. Cert este că avântul ei cinematografic s-a oprit în anii `90, pe când devenea cunoscută în rolurile lui Valerie Malone (1994-2000) şi Kelly Kapowski (1989-1992).

În tot acest timp, însă, Tiffany s-a dedicat vieţii de mămică şi de soţie. E căsătorită cu Brady Smith din 2005 şi are doi copii, pe micuţa Harper (născută în 2010) şi pe Holt (născut în 2015).

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările