News

Adelina Pestriţu face furori în vacanţa din Maldive! A avut o apariţie de catwalk îmbrăcată într-o rochie albă

Adelina Pestriţu face furori în vacanţa din Maldive! A avut o apariţie de catwalk îmbrăcată într-o rochie albă camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Face furori în vacanţa din Maldive, dar şi pe reţelele de socializare! Adelina Pestriţu, Virgil Şteblea şi Zenaida se bucură de o vacanţă la mare depărtare de România. Vedeta e cea care impresionează cu ţinutele ei, dar şi cu felul în care arată. Are un corp de zeiţă la doi ani de când a devenit mamă. 

Ziua de 7 ianuarie a fost una destul de aşteptată pentru familia Pestriţu-Şteblea. Toţi trei s-au îmbarcat şi au plecat într-o vacanţă extică, la mare depărtare de România. Pentru această perioadă a anului, cei trei au ales să meargă în Maldive, la soare, la plajă, unde temperaturile sunt foarte ridicate faţă de cele din România. S-au pozat în aeroport, cu zâmbetul pe buze. Acolo a început aventura lor. 

După mai multe ore de zbor, Adelina Pestriţu a ajuns în resort împreună cu familia, peisajul e de vis! Au la dispoziţie tot, chiar şi o piscină privată, duş în aer liber, chiar şi o cadă. După luni de zile de muncă, iată că se pot relaxa. Vedeta e cea care ne ţine la curent cu tot ce se întâmplă în vacanţă, e activă pe reţelele de socializare. Ştim deja că este foarte apropiată de urmăritorii ei, are peste 1,6 milioane de followers pe Instagram. 

În primele zile, vedeta a făcut furori în costumele de baie pe care le-a ales. Am văzut-o ba într-un costum roz, ba unul negru, ba animal print. Un lucru e clar: are un corp de zeiţă, picioare lungi şi subţiri, abdomen tonifiat.

Apariţiile ei din Maldive ne-au lăsat fără cuvinte, la fel şi pe cei care o urmăresc. A primit sute de mii de like-uri la pozele din vacanţă, a făcut fotografii în locuri inedite, unice. A surprins şi cu o apariţie la ceas de seară. Se pare că la cina în familie a purtat o ţinută de catwalk. 

Adelina Pestriţu a îmbrăcat o rochie albă, cu o croială specială, decupată în părţi. A încălţat o pereche de sandale foarte elegante, cu un accesoriu auriu şi cercei perfect asortaţi. Se pare că pentru această apariţie s-a consultat cu stilistul ei, cu Lucy Faur. Rochia pe care a ales-o se pare că este de la un brand românesc, Manuri. Pe site-ul lor rochia valorează 635 de lei şi poate fi achiziţionată şi pe alte culori. Adelinei Pestriţu îi vine perfect, nu? 

Priviţi în galeria foto!

Foto: Facebook, Instagram, manuristore.com

Modifică Setările