Spectacole

Al Bano şi Romina Power, din nou împreună pe aceeaşi scenă

Al Bano şi Romina Power, din nou împreună pe aceeaşi scenă

Deşi în ultimii ani nu s-au înţeles deloc şi şi-au aruncat unul altuia acuze şi jigniri, cei doi artişti au convenit să lase deoparte diferendele şi să accepte oferta de-a cânta cânta pentru ruşi.

Presa italiană anunţă cu mult tam-tam revenirea pe scenă a cuplului de aur a muzicii italieneşti Al Bano şi Romina Power. Ei vor cânta din nou împreună, pe 17 şi 18 octombrie, la Moscova, după 14 ani de la divorţul lor şi la 18 ani de când cei doi artişti s-au aflat împreună ultima oară pe aceeaşi scenă.

Al Bano, în vârstă de 70 de ani, şi Romina Power, în vârstă de 61 de ani, vor cânta la Moscova pe 17 şi 18 octombrie, în cadrul unui festival dedicat muzicii italiene, care va avea loc la Crocus City Hall, potrivit programului publicat pe site-ul acestei săli de concerte din Rusia.

Conform afişului de promovare al celor două concerte, Romina Power va fi "invitatul de onoare" al lui Al Bano în cadrul acestor show-uri.

Cântăreţul italian, care în Rusia este un star, fiind supranumit "Maestro Felicità", a convins-o pe fosta sa soţie să i se alăture pe scenă, în urma unor negocieri secrete intermediate de un om de afaceri rus.

În cele din urmă, Romina Power a acceptat să cânte din nou împreună cu fostul său soţ. "După tot ce s-a întâmplat, este totuşi tatăl copiilor mei şi bărbatul pe care l-am iubit şi este important să lăsăm în urmă vechile sentimente de ranchiună", ar fi spus Romina Power, potrivit revistei „Gente“.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările